vineri, 1 august 2014

Cehul Miroslav Zelinka arbitrează returul partidei Steaua - FC Aktobe

După 2-2 în Kazahstan, pe 6 august, de la ora 20.30, în faţa propriilor suporteri Steaua va întâlni în a doua manşa a turului al treilea preliminar al Champions League pe FC Aktobe. Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă din Cehia, formată din Miroslav Zelinka - Antonin Kordula, Jan Patak - Zbynek Proske.
Zelinka (foto) s-a născut pe 23 februarie 1981 şi se află din anul 2011 pe lista FIFA.
Arbitrează în grupele Europa League, unde a strâns deja 4 jocuri la centru, dar cel mai important meci din cariera sa a fost finala Youth Champions League din primăvara acestui an, de la Nyon - Elveţia,  Benfica Lisabona - CF Barcelona 0-3. Se va afla pentru prima dată în România pentru a conduce un joc internaţional, dar pe 24 octombrie anul trecut a arbitrat jocul Fiorentina - Pandurii Tg. Jiu 3-0, în grupele Europa League. Precedentul meci internaţional condus de Zelinka a fost pe 14 aprilie anul acesta, finala de la Nyon despre care am amintit deja.
Observatorii partidei au fost desemnaţi spaniolul Luis Enrique Manuel Mejuto Gonzalez - pentru arbitraj, şi elveţianul Rene Eberle - pentru joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu