sâmbătă, 23 august 2014

Chipirliu a semnat astăzi cu Fortuna!

După o vară cu multe incertitudini, Bogdan Chipirliu (foto) a semnat astăzi cu Fortuna Poiana Câmpina, echipă la care fusese "detaşat" şi în campionatul trecut de către echipa sa, Oţelul Galaţi. Situaţia sa contractuală faţă de gruparea gălăţeană a fost destul de incertă, ceea ce nu i-a permis să se alăture cu mai mult timp în urmă formaţiei antrenate de Florin Stăncioiu.
"Astăzi am semnat cu acest copil minune, Bogdan Chipirliu, iar compartimentul nostru de atac este unul solid acum", a declarat Hacic Garabet, oficial al Fortunei la o emisiune la Sport Total FM.
De întoarcerea lui Chipirliu la Fortuna s-a bucurat şi antrenorul Florin Stăncioiu, care declara mai în glumă mai în serios că "toată vara l-am aşteptat pe Chipirliu" şi a mai adăugat "este un jucător important, mă bucur că ni s-a alăturat şi am mare încredere că va repeta jocul bun din sezonul precedent".
În returul şi play-off-ul trecutei ediţii de campionat, Chipirliu a înscris 14 din cele 41 de goluri ale Fortunei, pentru care a evoluat 1094 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu