vineri, 1 august 2014

CS Cornu, în pragul desfiinţării?!

Mâine, de la ora 11.00, la Cornu, ar fi urmat să aibă loc meciul amical dintre CS Cornu şi Fortuna II Poiana Câmpina. Partida nu va mai avea loc, situaţia de la Cornu fiind destul de tensionată, mulţi spunând deja că ceea ce se întâmplă acum la Cornu este echivalent cu desfiinţarea echipei.
În lipsa unor informaţii oficiale, totul pare să fi pornit de la o discuţie în contradictoriu între Mărgărint "Mara" Ciobotaru şi Ionuţ Manta, preşedintele de drept al formaţiei, şi alţi oficiali ai formaţiei. În condiţiile în care majoritatea jucătorilor şi-au exprimat dorinţa de a părăsi această grupare şi în condiţiile în care, deşi există un stadion nou aici, nu prea se găsesc resursele financiare pentru asigurarea continuării activităţii la nivelul primului eşalon judeţean, este aproape cert că formaţia CS Cornu nu va mai participa la noua ediţie a "Ligii lu' Lică".
Se ştie cu certitudine că "Mara" e plecat în concediu, că preşedintele Manta urmează să plece în aceste zile şi el în concediu şi că nici un jucător nu mai este lăsat să plece decât în anumite condiţii. Duminică, la ora 11.00, la noul stadion, este programată o întâlnire a conducerii cu Dumitru "Vică" Iorga, fost component de bază al echipei în urmă cu mai mulţi ani, care ar urma să preia echipa. Totul se învârte în jurul banilor, iar în funcţie de ceea ce se va hotărî duminică, este foarte probabil să vorbim de desfiinţarea echipei din Cornu sau - în cel mai bun caz - de înscrierea ei într-un al eşalon judeţean inferior. Aproape cert echipa nu va începe noua ediţie a campionatului judeţean în primul eşalon...

19 comentarii:

  1. Cine a spus ca jucatorii vor pleca in anumite conditii? Care sunt conditiile? Nu mi se pare corect sa fim tinuti la Cornu atata timp cat nu s-au respectat intelegerile

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut covrigi... gaura a dat.o maradona.

    RăspundețiȘtergere
  3. gaura a dat-o in alta parte.........tot in fotal.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti amatori si vreti salarii din bani publici altii au casele inundate si nu au curajul sa ceara bani.mergeti la munca la primarie si atunci veti lua salariu dar este umilitor sa muncesti la ajutorul social.impresii de fotbalisti doar.

    RăspundețiȘtergere
  5. Suntem niste amatori mintiti de conducatori :))

    RăspundețiȘtergere
  6. tot ce se intampla in momentul de fata la cornu se datoreaza celor din cornu...
    pacat de terenul cel nou.

    RăspundețiȘtergere
  7. intr-un fel, la Cornu e ca l Campina: acum aveti teren, dar nu aveti echipa!!! Ha, ha, ha! Scuze, dar sunteti de ras!

    RăspundețiȘtergere
  8. in liga c cu voi!!! sau mai bine nicaieri cu tot cu primar si nepotasu' ala motociclist si sa il luati si pe manta cu voi!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) se va face "Festivalul florilor de tei" pe stadionul cel nou... pacat ....

    RăspundețiȘtergere
  10. fotbal sau festival..important e ca e un stadion unde ai ce face....Voi ce faceti? tot festival sau fotbal dar diferenta e ca langa voi paste vaca.

    RăspundețiȘtergere
  11. si festival daca se face....e mai frumos decat balciul vostru. Deocamdata ne cam desparte un munte de carti...concluzia o trageti singuri.

    RăspundețiȘtergere
  12. sa faceti un traseu de mocross pe terenul ala...poate asa aveti si voi mai mult succes :)))!!! rusineeeeeeeeeee!

    RăspundețiȘtergere
  13. Facem ce vrem... Ca avem unde... Voi nu prea aveti loc de vite si de mioare... Daca vrem facem si popice.... Nu stiu ce va agitați atat si nu stiu de unde pana unde e treaba măgarului de unde beau oile apa..

    RăspundețiȘtergere
  14. Terenul a fost facut pt fotbal din bani publici nu pt bataie de joc rusine primar,manta care este in concediu pana pe 15 si restul persoanelor de langa echipa

    RăspundețiȘtergere
  15. o sa va rog sa comentati dupa primele 5 etape, pana atunci barfiti cat vreti.......slabilor.

    RăspundețiȘtergere
  16. din moment ce au fost bani pentru teren,sunt bani si pentru echipa. este echipa cornenilor si va continua in liga A Prahova. Restul sunt doar speculatii.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cand veti face voi cat a facut "nepotasul motociclist" pentru sportul din Cornu, inseamna ca ati miscat ceva in comunitatea voastra.El a facut si a dat ce i-a cerut Mara dar a luat teapa.

    RăspundețiȘtergere