miercuri, 20 august 2014

CS Cornu a pierdut la "masa verde" partida din prima etapă a "Ligii lu' Lică"

Comisia de Disciplină a "JAF" Prahova a decis astăzi să dea meci pierdut cu 3-0 formaţiei CS Cornu, care deşi se înscrisese în competiţie a anunţat, e drept, cu numai două zile înaintea disputării partidei de la Plopeni, că doreşte amânarea acestui joc. Partida nu a fost programată, iar astăzi, CS Cornu a pierdut meciul la "masa verde", fără a beneficia de aceeaşi înţelegere de care forul condus de "Don Lică" a dat dovadă în cazul... Conpet.
CSO Plopeni - CS Cornu 3-0
Clasament
1-3. Petrolistul Boldeşti 1 1 0 0 7-0 3
CS Blejoi 1 1 0 0 7-0 3
CS Păuleşti 1 1 0 0 7-0 3
4. Tricolorul Breaza 1 1 0 0 8-4 3
5. AS Ploieşti 1 1 0 0 4-1 3
6. CSO Plopeni 1 1 0 0 3-0 3
7. Unirea Cocorăştii Colţ 1 1 0 0 2-0 3
8. CS Ceptura 1 1 0 0 2-1 3
9-10. Fortuna II Poiana Câmpina 1 0 1 0 1-1 1
Progresul Drăgăneşti 1 0 1 0 1-1 1
11. FC Băneşti 1 0 0 1 1-2 0
12. AFC Brebu 1 0 0 1 0-2 0
13. Teleajen Văleni 1 0 0 1 1-4 0
14. CS Cornu 1 0 0 1 0-3 0
15. Avântul Măneciu 1 0 0 1 4-8 0
16-18. Prahova Tg. Vechi 1 0 0 1 0-7 0
Găzarul Surani 1 0 0 1 0-7 0
Conpet Ploieşti 1 0 0 1 0-7 0

11 comentarii:

  1. Care COMISIE DE DISCIPLINA a AJF PRAHOVA?Aceea care este CONSTITUITA NEREGULAMENTAR?Conform REGULAMENTULUI DISCIPLINAR editia iulie 2014 art.94 INDEPENDENTA (ALINIATUL 3) OBSERVATORII,OFICIALII SI SALARIATII MEMBRILOR AFILIATI FRF(CLUBURI,AJF/AMFB) NU POT FACE PARTE DIN INSTANTELE DISCIPLINARE. Drept urmare TOATE HOTARARILE COMISIEI SUNT NULE DE DREPT. Cand va intra in legalitate domnul CRANGASU SILVIU? Oare chiar ii crede "PROSTI" PE TOTI ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect! Eu chiar imi permit sa ii sfatuiesc pe cei de la CS Cornu sa conteste tocmai acest lucru! Am mai sfatuit si pe altii, care pana la urma au preferat sa mearga pe mana (murdara) a lui "Don Lica", iar acum se vaita, dar e prea tarziu...

      Ștergere
    2. ROAF SI REGULAMENTUL DISCIPLINAR (ambele editia iulie 2014) SUNT PESTE "regulamentele si deciziile "AJF PRAHOVA....ACEST LUCRU ESTE F.CLAR PENTRU CINE ARE" CAP" SA INTELEAGA.....

      Ștergere
  2. Don Lica isi permite pentru ca azi lasi capul jos si pierzi 3-0 iar maine merci cu ciolanul si te salvezi de la retrogradare. "hai domn'le ca toti tre sa traim" e prea mare "caracatita" si cluburile s-au caomplacut cu situatia. Ca si principiu primul vinovat este cel care "ofera" apoi cel care "primeste". Tot cluburile au dus fotbalul in situatia asta. Pai sa spuna mara cum a pomovat unirea din liga b in liga a si apoi cum a promovat cornu. si pana la urma care mai e statutul ajf prahova : e afiliata frf , nu e ???ce conteaza ? bani sa fie pentru inscrierea cluburilor in comptitie . De ce nu obliga toate echipe din liga a si mai nou din super liga sa aiba juniori ??? nu reprezinta interes financiar ? Ar fi multe de discutat , dar ....in van.Nimeni nu va face nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catre anonimul de la 21:32. Nu comentez meciul cu echipa din Cornu,ii las pe cei in drept sa se pronunte. Raman stupefiat de domnul anonim,care este intradevar anonim si la propriu si la figurat,"De ce nu obliga(AJF Prahova) toate echipele din liga a si mai nou din super liga sa aiba juniori???"In primul rand se observa ca nu cunoaste bine limba romana. Dar sa trecem peste asta,poate mai are timp sa invete..Care dintre formatiile din "Liga A Prahova" nu au juniori? Exemplificatile. In legatura cu "Suprliga B Prahova" sa hotarat la adunarea generala din iulie ca echipele nu sunt obligate sa aiba echipe de juniori.Daca dvs. aveti bani puteti sa va faceti o echipa sau mai multe,stimate domn si sa le inscrieti in una din seriile juniori A, B ,C, D.care functioneaza la nivelul AJF Prahova ati fi un bun exemplu pentru multi altii care vorbesc "vorbire". Dar banuiesc ca matale care nu ai dupa ce bea nici apa, vii cu propuneri care nu-ti vizeaza buzunarul. Daca ai sti ce eforturi se fac ca sa tii niste echipe in diferite competitii nu ai mai vorbi aiurea in tramvai. De pe margina si pe banii altora sunteti niste viteji,iar cand este vorba sa sustineti financiar o echipa fugiti ca sobolanii. Stiti cum sunteti voi? La placinte inainte,la razboi inapoi.

      Ștergere
  3. Lica=cancerul fotbalului prahovean

    RăspundețiȘtergere
  4. Voi latrati si rotita se invarte ptr ei.puneti mana toti astia care scrieti si va plangeti p aici si duceti va la organele abilitate POLITIA DNA si faceti plangeri .un popor de perversi de aceea nu merge nimik in tara asta

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum a promovat ma cornu? 15 victorii la rand sunt convingatoare?victorie la locul 2 acasa cand se juca cu promovarea pe masa?

    RăspundețiȘtergere
  6. ce victorie ma la locul doi , intreaba-l pe mara cum au batut .....

    RăspundețiȘtergere