luni, 4 august 2014

Din seria aberaţiilor lui "Don Lică": Liga "B+" devine... "Superliga"

Neclarităţile din jurul campionatelor lui "Don Lică" continuă... De data aceasta vorbim de o aberaţie... greu de catalogat. Iniţial, s-a vorbit că nou înfiinţatul eşalon intermediar între "Liga lu' Lică" şi Liga B Prahova va purta numele Liga "B+".
Acum, pe diverse surse, înţeleg că s-a stabilit o nouă denumire, mai pompoasă şi care să sune mult mai bine la urechile - delicate, dar... blege - ale celor "tari de urechi" atunci când vine vorba de încălcări flagrante ale regulamentelor, de violenţe şi câte şi mai câte... Ei bine, noua denumire a acestui eşalon este "Superliga"... Numai că "Superliga" va fi al doilea eşalon fotbalistic al judeţului, ceea ce din punct de vedere lingvistic este greu de înţeles. Pentru că al dacă al doilea eşalon e "Superliga", cum ar trebui să se numească primul eşalon?!
Ştiu că poate părea un amănunt... Mai îmi spunea cineva de la un club mai demult că nu este important cum se numeşte... Dar, în opinia mea, denotă (in)cultura celor care conduc fotbalul prahovean, logica acestora şi cât de... jos s-a ajuns! De asemenea, ştiu că odată cu începerea campionatului mi se va demonstra că lucrurile pot ajunge şi mai jos de atât!
În privinţa componenţei acestui viitor eşalon, ei bine... asta este o altă poveste, dar tot cu iz de corupţie, de prostie, de violare a regulamentelor şi a oricărei urme de logici şi de bun simţ!

11 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau pentru tine, dar idealurile tale in viata te privesc personal!

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sportul în Prahova
    marți, 5 august 2014
    S-a stabilit componența Superligii B Prahova
    Noua competiție a AJF Prahova, Superliga B Prahova, adună la start 18 echipe, printre care se regăsesc două din formațiile retrogradate sezonul
    trecut din Liga A Prahova, Unirea Urlați și Caraimanul Bușteni, dar și formația Conpet Ploiești, retrasă din Liga a III-a. Astfel, programul primei etape din Superliga B Prahova, ce va lua startul odată cu competiția de elită, Liga A, la 16 august, este următorul:

    Caraimanul Bușteni - Petrolul Băicoi
    AS Tufeni Băicoi - Avântul Tomșani
    Știința Albești - Tinerețea Izvoarele
    Carpați Sinaia - Voința Ciorani
    Tineretul Berceni - Cetatea Coada Izvorului
    Real Rio Cocoșești - Unirea Urlați
    Vulturii Provița de Sus - Intersport Filipeștii de Târg
    Conpet Ploiești - ACS Aricești
    CS Șirna Varnița - Unirea Teleajen

    Sursa foto: Sportul în Prahova
    Publicat de Administrator la 12:46
    Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe FacebookTrimiteți către Pinterest

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum, CIORANI pentru care don Lică a tras prin toate mijloacele să ajungă în Liga III, acum este din nou la județ? Succesuri multe a la don Lică. Bătaie de joc la adresa fotbalului prahovean și o sfidare totală la adresa echipelor din Liga A. De fapt se vede și la nivelul FRF ce conducători deștepți ca don Lică, sunt în fotbal, că nu reușesc să se înscrie echipe la Liga II FRF să poată începe campionatul. Ce își bate joc don Lică et. comp. de echipele din județ. Dar merită că nu au nici o reacție. Fiecare își are conducătorul pe care îl merită. La AJF Prahova este "ilustrul" don Lică.

    RăspundețiȘtergere
  5. Astra II Ciorani a jucat legal in Liga A Prahova si a castigat Campionatul,Cupa ,faza judeteana si barajul de promovare in Liga A 3-a.Dovada sunt numeroasele sesizari,reclamatii,interventii facute la toate forurile fotbalistice si toate au decis ca participarea echipei in editia 2013-2014 este legala.Daca mai comentati sunteti niste neispravit. Daca esti redus la minte nu intelegi.Astra Ciorani a promovat in Liga a 3-a. AS Vointa Ciorani joaca in ,,Superliga B" Prahova.Dupa mintea anonimului de la 20:04 toata lumea din tara aceasta sunt niste prosti,numai dumnealui este cel mai destept.Cata IPOCRIZIE la un neica nimeni.Avem nevoie de asemenea oameni,ii putem folosi ca hartie igenica.

    RăspundețiȘtergere
  6. pe ce baza a fost admisa echipa din Baicoi in "SuperMegaLiga B" ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Acelasi lucru este valabil si pentru Carpati Sinaia...

    RăspundețiȘtergere
  8. Sustin comentariul anonimului de la 19:42. Tot felul de idioti isi dau cu parerea dar niciunul nu vine cu bani sa sustina o echipa.Am auzit tot felul de variante ca se va numi Superliga B, Liga A1, Liga B+, nu stiu cat conteaza cum se va numi aceasta liga, principalul ca nici nu a inceput si chibitii isi dau cu parerea ca nu e bine ca trebuia asa si asa etc. Va dau un sfat, sa nu va mai agitati degeaba. Se incearca tot felul de variante pentru a face fotbalul prahovean mai eficient. Pana nu incercam nu stim care vor fi rezultatele.Si la nivel national sa incercat si se mai incearca diverse variante dar si in alte tari se fac tot felul de propuneri.Sa vedem a zis orbul. Nimeni nu cunoaste adevarul de la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vad ca tot se bate moneda pe faptul ca au fost primite 2 echipe cu istorie f bogata,in speta baicoi si sinaia.dragi contestatari,stiti cate echipe bune din fiecare serie au refuzat participarea pe diferite probleme?pana la urma s.au ales si echipe cu baze sportive acceptabile.consider ca terenurile in marea lor majoritate sunt f bune.vedem dupa cateva etape daca a fost o masura buna sau nu.si nu vad de ce tot va cramponati atat de sinaia si baicoi,ptr ca teoretic sunt echipe mai slabute.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. vorbiti de Baicoi si Sinaia parca at fi Rapid si "U" Craiova

    RăspundețiȘtergere