miercuri, 13 august 2014

"Don Lică" trebuie să demisioneze! Există precedent...

La finalul acestei săptămâni încep o parte dintre competiţiile judeţene. Sunt probleme, multe şi grave, dar cea mai mare problemă este că "Don Lică" trebuie să demisioneze! Şi nu pentru că vreau eu sau altcineva, ci pentru că există un precedent pentru o situaţie similară, culmea, chiar "Don Lică" afirmând la momentul respectiv cu subiect şi predicat că o astfel de situaţie este intolerabilă şi nu există o altă soluţie...
Situaţia la care mă refer a fost în urmă cu câţiva ani, atunci când "Don Lică" a decis să-l demită pe preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Cristian Nica (apropo, cel care astăzi îşi serbează ziua de naştere - "La mulţi ani, Cristi!"), pentru că ar fi fost incompatibilă situaţia sa de preşedinte al arbitrilor cu cea de angajat la clubul Astra, acolo unde fostul asistent FIFA antrena o grupă de juniori. S-au chinuit unii să scoată de la naftalină nişte rapoarte de arbitraj vechi, care să demonstreze că la un moment Nica a şi semnat un raport de joc în calitate de delegat al echipei respective de juniori... Şi a ieşit "Don Lică" hotărât: "Nu se poate aşa ceva, Nica e incompatibil şi l-am demis!"
Acum, "Don Lică" este angajat al... Conpet Ploieşti! Echipa de fotbal Conpet joacă - şi nu cu juniori, ci cu echipa de seniori! - în campionatul păstorit de "Don Lică"! Incompatibilitate mai crasă decât în cazul "Nica". Decizia firească ar trebui să fie următoarea: "Don Lică" să demisioneze fie de la Conpet, fie de la... "JAF", acolo unde spun cei care se pricep că şi-ar fi făcut o indemnizaţie de aproape 1000 euro!
"Don Lică", pleci sau nesimţirea e prea mare? Nu pleacă...

9 comentarii:

  1. Puteti proba cele afirmate de dvs? SC Compet SA Ploiesti ne poate da un raspuns in aceasta privinta? ITM Prahova are inregistrat contractul de munca a domnului Crangasu? Daca cele afirmate de dvs.sunt adevarate este grav,si se impune demisia, dar daca nu sunt e si mai grav,deoarece aruncati in spatiul public o minciuna si atunci dvs.veti suporta consecintele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul ca "Don Lica" lucreaza la Conpet a spus chiar el, cu gura lui si chiar recent. Sa minta "Don Lica"? As, nu se poate!

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai este angajat al clubului de fotbal este al societatii aici tb facuta diferenta.lucica radulescu cu un tel te putea lamurii.nu tin cu nimeni dar u ca ziarist ar tb sa t informezi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul ziarist ......altceva nu poti sa publici??? Hai petrolul

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere