luni, 18 august 2014

Fortuna îşi va prezenta lotul joi, de la ora 17.00, în amicalul cu Dinamo II

Singura formaţie prahoveană prezentă în cel de-al doilea eşalon fotbalistic românesc, Fortuna Poiana Câmpina, va avea joi, 21 august, de la ora 17.00 un ultim meci amical de prezentare a lotului în perspectiva noului sezon. În acest joc de verificare, formaţia antrenată de Florin Stăncioiu va întâlni o echipă din liga a 3-a, Dinamo II Bucureşti, care va susţine meciurile de pe teren propriu în noul sezon la... Breaza.
Iniţial, partida era programată la ora 18.00, dar oficialii Fortunei, de comun acord cu cei ai "satelitului" "câinilor roşii", au decis devansarea jocului pentru ca iubitorii fotbalului câmpinean să aibă timp să ajungă şi la unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon pentru formaţia fanion a judeţului Prahova, Petrolul Ploieşti, care întâlneşte pe "Ilie Oană", în prima manşă a play-off-ului Europa League formaţia Dinamo Zagreb. Jocul de la Ploieşti va începe la ora 20.30.
Pentru Fortuna Poiana Câmpina amicalul cu Dinamo II este un ultim prilej pentru Florin Stăncioiu să ruleze formula de bază cu care va aborda meciurile oficiale, conducerea clubului pregătind şi ceva surprize pentru acţiunea de prezentare a lotului.
Aşadar, indiferent că mergeţi la Ploieşti, la meciul Petrolului, sau îl veţi urmări doar din fotoliul de acasă, joi, de la ora 17.00 sunteţi aşteptaţi la stadionul "Fortuna" din Poiana Câmpina pentru prezentarea lotului singurei formaţii prahovene angrenate în eşalonul secund şi meciul amical cu Dinamo II Bucureşti.

Un comentariu: