duminică, 17 august 2014

"Liga lu' Lică". Tricolorul Breaza - Avântul Măneciu 8-4

Debutul formației brezene în sezonul 2014-2015 a fost încununat cu o victorie la scor, împotriva uneia din formațiile cu pretenții ale eșalonului de elită județean, Avântul Măneciu.
Formația antrenată de Mariu Vişan a reușit să învingă cu 8-4, arătând un joc excelent pe tot parcursul meciului, în ciuda faptului că a încasat patru goluri. Pentru gazde au marcat
Vintilă (min. 6, dintr-un penalty obținut de Șovăială), Șovăială (min. 17, o lovitură de cap excelentă după o centrare din corner a lui Duricu), Vișan, de cinci ori (min. 32 - lovitură liberă executată excelent în careu de Duricu, Vișan preia și trimite cu latul pe sub portarul advers, min. 52 - șut de la 17 metri, pe jos, în colțul din stânga al porții adverse, min. 65 - a așezat o minge de la 18 metri în vinclul porții adverse după o pasă de la Negotei, min. 67 - lob de la 14 metri plasat peste portarul advers, și min. 73 - după o cursă în viteză, șut cu latul din interiorul careului), și Negotei (min. 58 - vole de la 14 metri în vinclul porții adverse). Pe lângă cele 8 goluri, brezenii au mai ratat cel puțin 4-5 ocazii mari de a înscrie, arătând o excelentă poftă de joc, și obținând o victorie reconfortantă, care să le ofere moral pentru următoarele partide.
Marius Vişan a aliniat următoarea formulă:  Petrescu (70 D. Constantin) - Negotei (81 Cârciu), Basma, Soreanu, Brânzea - Vintilă, Duricu (cpt.), Bunea, Urdea (78 Mușea) - Șovăială, Vișan (75 Șerban).
Partida a fost arbitrată de Viorel Căunei (Plopeni) - Ciprian Geambazu (Buşteni), Sorin Nistor (Ploieşti).
Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

Un comentariu:

  1. Felicitari Breaza. Ati bagat Maneciu in ,,Bezna". Nenea Beznea ai facut-o iarasi lata. Bre de ce nu te tii matale de cuvant sa ne lasi in pace. Nu mai este sportul acesta de matale,esti depasit,nu pricepi ca vremea ta a trecut? Lasa-te nene pana nu devii penibil de tot. Apreciem ce ai facut pentru Maneciu,dar intelege ca nu se poate merge mai departe cu matale.Daca mai ramai la echipa te rugam sa schimbi denumirea de ,,Avantul" Maneciu in ,,Prabusirea" Maneciu,se potriveste mai bine cu noul start perfect pe care l-ati luat.In rest sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere