vineri, 22 august 2014

Returul Dinamo Zagreb - Petrolul Ploieşti va fi arbitrat de slovacul Ivan Kruzliak

După 1-3 în tur pe "Ilie Oană", ploieştenii merg la Zagreb, pentru returul cu Dinamo, cu şansa a doua. Partida este programată joi, 28 august, de la ora 22.00 (ora României), la Zagreb, şi va fi arbitrată de o brigadă din Slovacia formată din Ivan Kruzliak - Tomas Somolani, Tomas Mokos - Peter Kralovic.
Ivan Kruzliak (foto) s-a născut pe 24 martie 1984 şi se află din anul 2011 pe lista FIFA. În 2012 a arbitrat finala Campionatului European Juniori sub 17 ani din Slovenia, Germania - Olanda 1-1, 4-5, după lovituri de departajare. De asemenea, are în palmares 5 prezenţe în grupele Europa League, dar nu a mai arbitrat nici una dintre cele două echipe şi nici nu a condus vreun joc al unei echipe româneşti. În schimb, a mai arbitrat în Croaţia, la un turneu de calificare pentru Campionatul European Juniori sub 19 ani, în octombrie 2012, atunci când a condus partidele Croaţia - Georgia 2-0 şi Azerbaidjan - Croaţia 1-7.
Precedentul meci internaţional condus de Kruzliak a fost pe 30 iulie anul acesta, Maribor Branik- Maccabi Tel Aviv 1-0, înturul al treilea preliminar al Champions League.
Observatorii partidei de la Zagreb au fost desemnaţi belgianul Paul Allaerts - pentru arbitraj, şi norvegianul Dag Steinar Vestlund - pentru joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu