joi, 14 august 2014

Spaniolul Carlos Clos Gomez arbitrează partida Lyon - Astra Giurgiu

S-au anunţat arbitrii şi observatorii pentru prima manşă a play-off-ului Europa League. Partida Olympique Lyon - Astra Giurgiu, care va avea loc joi, 21 august, de la ora 21.30 (ora României), pe Stade de Gerland din Lyon, va fi arbitrată de o brigadă din Spania, avându-l la centru pe Carlos Clos Gomez (foto).
Născut pe 30 iunie 1972, Carlos Clos Gomez locuieşte la Zaragoza şi se află din anul 2009 pe lista FIFA.
Vârful carierei sale de până acum a fost pe 18 mai 2011, atunci când a fost arbitru adiţional la finala Europa League de la Dublin, FC Porto - Sporting Braga. Nu a mai arbitrat nici una dintre cele două echipe, dar a mai condus un meci al unei echipe româneşti: Motherwell - Steaua Bucureşti 1-3, pe 6 august 2009, în turul al treilea preliminar al Europa League. De asemenea, a fost arbitru adiţional la partida Dinamo - Panathinaikos Atena, în toamna anului 2009, în grupele Europa League; Steaua - Chelsea, din 1 octombrie 2013, în grupele Champions League. Pe 13 decembrie 2009 a fost invitat să oficieze la un meci din campionatul nostru intern: Dinamo - Sporting Valsui 1-1. În schimb, a mai arbitrat în Franţa: Lille - Gent 3-0, în grupele Europa League, pe 16 decembrie 2010; Franţa - Paraguay 1-1, amical, pe 1 iunie 2014. Precedentul meci internaţional condus de spaniol a fost Standard Liege - Panathinaikos Atena 0-0, pe 30 iulie anul acesta, în turul al treilea preliminar al Champions League.
Carlos Clos Gomez va fi ajutat la Lyon de asistenţii Javier Aguilar Rodriguez, Luis Fernando Marco Martinez şi rezerva Jose Luis Gonzalez.
Observatorii partidei de la Lyon au fost desemnaţi norvegianul John Skjervold - pentru arbitraj, şi englezul Andrew Shaw - pentru joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu