luni, 11 august 2014

Ţintarul Ligii a 2-a se va stabili pe 18 august

Numeroasele neclarităţi în privinţa componenţei seriilor în viitoarea ediţie a ligii secunde s-ar putea lămuri pe 18 august, atunci când este programată o întâlnire pentru stabilirea programului celor două serii. Într-o declaraţie făcută la Sport Total FM, Auraş Braşoveanu, preşedintele LPF2, a declarat:
"Pe 18 august vom stabili programul celor două serii ale ligii secunde şi sper ca până atunci toate problemele pe care le au încă unel echipe să fie tranşate".
În aceeaşi emisiune în care a fost dezbătut subiectul ligii secunde, s-au spulberat toate speculaţiile privind o posibilă trecere a Coronei Braşov la Vaslui, despre care s-a tot discutat în ultimele zile. Se mai aşteaptă o clarificare în privinţa sediului social al clubului CS Clinceni sau Academica FC Argeş Piteşti. Dacă va rămâne cu sediul la Clinceni, această echipă va juca în Seria I, dacă este acceptată mutarea la Piteşti, echipa va juca în Seria a II-a. Oricum, se pare că este din ce în ce mai probabil că Fortuna Poiana Câmpina va fi repartizată în Seria a II-a, principalul argument fiind că formaţia prahoveană provine din Seria a VI-a a Ligii a III-a, care ar trebui repartizată în Seria a II-a a eşalonului secund. Până pe 18 august, multe lucruri se mai pot schimba, lipsa de predictibilitate făcând ca în ziua de astăzi, în fotbalul românesc să fie posibil orice.
Campionatul Ligii a 2-a este programat să înceapă pe 30 august.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu