miercuri, 17 decembrie 2014

"Don Lică" vrea un corp de observatori pentru elită

Printre alte lucruri pe care le-a anunţat în parodia de conferinţă de presă de la începutul acestei săptămâni, "Don Lică" a făcut referire şi la examenul pentru corpul de observatori, care va avea loc la începutul anului viitor. "Don Lică" vrea un corp de 36 de observatori numai pentru "Liga lu' Lică" şi pentru "Super...lică". Totuşi, foarte probabil acest lot "select" va fi şi pentru meciurile din Liga B, pentru că altfel cei 36 de "grei" ai observatorilor s-ar "bate" numai pe 16-17 meciuri, ceea ce lu' alde "nea Titi", "voleibalistu' Traian" sau "Împăratu' Marean" nu le-ar pica deloc bine.
Ideea este că o astfel de promisiune face "Don Lică" de vreo opt ani... Poate de data asta îi iese, chiar dacă va trebui ca "nea Titi", "voleibalistu' Traian" şi alţi câţiva din gaşcă să scrie răspunsurile în zilele următoare examenului, pentru a putea lua şi ei o notă mare!
D-ale fotbalului mioritic păstorit de "Don Lică"!

3 comentarii:

  1. Don Lică aruncă numai palavre, așa cum este și el. Dacă a ajuns Niță să fie observatorul anului la Prahova, ce poți spune de selecția pe care vrea să o facă don Lică. Probabil acest premiu a fost dat că Niță o fi fost singurul dintre observatori prezent la banchetul arbitrilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca a fost singurul dar sigur stiau ca el nu o sa lipseasca:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. ce aveti cu acest domn?a primit doar un premiu.....Cu ce este el devina?

    RăspundețiȘtergere