miercuri, 31 decembrie 2014

S-a încheiat concursul-fulger! S-a stabilit câştigătorul!

În urmă cu două zile vă propuneam un concurs-fulger, în care vă prezentam 3 fotografii şi vă invitam să identificaţi persoanele care apar în acele fotografii.
Iată imaginile şi persoanele:
Gheorghe Biziniche şi Dorin Naste
Gheorghe Biziniche şi Victor Socaciu
Mădălina Manole, fostul arbitru ploieştean Tiberiu Baroian (vărul regretatei cânăreţe), Maria Dragomiroiu, Gheorghe Biziniche, iar în plan secund se vede şi Eugen Mustaţă, fost membru CCA
Acum, doar doi concurenţi au identificat exact persoanele din cele trei fotografii: Ghery şi Vlad Robert (Mojo). În urma tragerii la sorţi, câştigătorul concursului, care va primi o pereche de mănuşi de portar, a fost desemnat Ghery.
De asemenea, am decis să acord un premiu de consolare şi celuilalt concurent care a indicat exact persoanele care apar în imagini, Vlad Robert (Mojo).
Îi felicit pe cei doi câştigători şi îi invit să îmi trimită un comentariu (pe care nu-l voi publica) în care să-mi precizeze un număr de telefon sau o adresă de mail şi îi voi contacta după Anul Nou, pe 5 ianuarie, pentru a stabili de comun acord modalitatea în care vor intra în posesia premiilor.
Nu în ultimul rând, astfel de concursuri voi mai organiza, aşa că fiţi pe fază!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu