marți, 16 decembrie 2014

Şefii "JAF"-ului s-au umplut din nou de penibil într-o conferinţă de presă. A fost "de apreciat cu minus", cum ar zice "Don Lică"!

Ieri, mai-marii "JAF"-ului prahovean au expus în faţa câtorva foarte buni ascultători din presă bilanţul anului 2014. A fost un spectacol deplorabil, în care "Don Lică" şi acoliţii său s-au umput din nou de penibil!
Un rezumat de 56 de minute al conferinţei a fost difuzat aseară în emisiunea "Presing", de la Prahova TV. Găsiţi înregistrarea pe acest link (trebuie să selectaţi în dreptul emisiunii Presing, data de 15 decembrie 2014) şi chiar dacă durează destul de mult vă asigur că merită fiecare secundă, pentru a vă distra de penibilul în care se scaldă "Don Lică", "nea Titi", "Împăratu' Marean" şi "consilieru' Filcea".
Voi puncta şi câteva dintre declaraţiile celor patru...
"Don Lică": "Aici este de apreciat la minus, deci cu minus, în partea negativă a acestei... a acestui eşalon, evoluţia sau situaţia Conpetului"
Rar mi-a fost dat să văd un om mai agramat şi care se exprimă mai greu. Ceea ce vedeţi mai sus este doar una dintre multele "exprimări" ale realului talent oratoric al şefului "JAF"ului. Merită să vedeţi înregistrarea integrală pentru a vă bucura şi de alte "opere măreţe" ale aceluiaşi autor.
"Nea Titi", concurentul lu' "Don Lică"
Dacă este cineva care poate să-l concureze în arta oratoriei cu "Don Lică" acesta este "nea Titi". Cu un discurs în care cel mai des se aude "ăăă" şi "aşa", "nea Titi" a vorbit despre... nici nu mai contează că este atât de comic şi penibil, încât nimeni nu poate urmări discursul.
"Împăratu'" mincinos
Toţi cei patru vorbitori la care mă refer s-au întrecut şi în minciuni. Dacă "Don Lică" şi "nea Titi" i-au dat înainte cu tupeu cu "lupta împotriva violenţei", cu "arenele noi" sau cu "incontestabila calitate a fotbalului prahovean", în schimb "Împăratu' Marean" a făcut câteva aprecieri evident mincinoase privind activitatea pe care ar trebui s-o conducă.
"Am dat mulţi arbitri tineri la centru". Statistica îl contrazice flagrant: au condus partide la centru în "Liga lu' Lică" 22 de arbitri, dintre aceştia cam jumătate nu mai au nici o perspectivă sau sunt foarte aproape de apogeul carierei. Astfel, în "top 5" la delegări se află Viorel Căunei, Ionuţ Neagu, Alexandru Vulpe, Laurenţiu Piciu, Bogdan Zahiu. În afara lui Vulpe, ceilalţi mai sunt tineri doar la "spirit"...
"Da, sunt arbitri care renunţă, dar o fac pentru că nu îşi iau probele fizice",a afirmat "Împăratu'". Greşit! Cei mai mulţi dintre cei care au renunţat au făcut-o pentru că s-au scârbit de sistemul condus de "Împărat"!
Dar cea mai gogonată dintre toate a fost următoarea: "În fiecare an din ultimii patru am promovat câte 6-10 arbitri la Liga a IV-a. Faţă de acum 4 ani e complet schimbat lotul, iar cu lotul acesta ducem campionatul încă 10 ani liniştit!" Minciună mai gogonată rar ne poate fi dat să auzim!!! Adică, Ionuţ Neagu, Viorel Căunei, Laurenţiu Piciu, Doralin Bârziloiu, Bogdan Zahiu, Ovidiu Oprea, Marius Petre, Bebe Codreanu şi mulţi alţii, dar ne-am referit numai la centrali, acum patru ani erau pe la copii şi juniori! Noroc că i-a promovat "Împăratu'!" Aşa minciună gogonată mai rar se poate auzi...
Filcea şi... porcu'! Porcu' mâncat de judecătorii care au respins Statutul "JAF"!
"Consilieru' Filcea" a explicat situaţia proceselor în care "JAF"-ul este parte. Mă voi referi doar la procesul care s-a soldat cu respingerea modificării Statutului, aprobat acum mai bine de doi ani! După ce a explicat că FRF a dat dovadă de "birocraţie administrativă", întârziind nepermis de mult emiterea avizului, dar fără a explica cum s-au făcut "modificările" în Statut cerute de FRF, Filcea a făcut o afirmaţie... greu de catalogat: "Motivarea respingerii cererii de modificare a Statutului nu va fi făcută mai devreme de 15 ianuarie anul viitor, după ce toată lumea digeră porcul, ca şi judecătorii noştri de altfel!" Uauu! Aşa ceva... Iar un individ care spune public astfel de lucruri reprezintă o asociaţie în faţa instanţei! Oare ce părere o avea judecătorul, care a avut dosarul respectiv?!

10 comentarii:

  1. au faultat limba romana.lipsa de discurs coerent. intr-un cuvant INCOMPETENTA

    RăspundețiȘtergere
  2. Imparate....ia-l si pe vulpe, ia-l si pe dicu si sa va duceti la balamuc

    RăspundețiȘtergere
  3. imparate...din cauza ta s-au lasat toti. esti mai incompetent ca incompetentii.Ar trebui sa iei amenda pentru port ilegal de creier. L-ai adus pe ala de la constanta cand aveai cel mai bun teoretician, pe borcan. esti varza mareane...du-te la baicoi langa vecinul badea si sa nu mai veniti la fotbal

    RăspundețiȘtergere
  4. Conferinta de presa probabil a fost facuta numai cu ziaristii fripturisti ai AJF, cu Dima la loc de frunte. Acești ziariști se vor formatori de opinie. N-au pic de jenă și respect față de cititorii lor, să-i informeze corect și echidistant. Referitor la marile realizări ale lui don LIcă, el se laudă cu stadioanele făcute de alții. Ce a făcut el concret pentru AJF. A făcut, a furat banii împreună cu Titi. Împăratul Marean auzi cu ce se laudă, cu promovări la liga IV. Unde este lotul divizionar de altădată cu care se lăuda Prahova, fiind după București cel mai puternic, adică acesta nu mai contează. O rușine de conducere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bun articolul, observatii pertinente, usor de tras in conditiile in care este evident faptul ca ne confruntam cu un regres al activitatii. Un ochi avizat, dar chiar si unul mai nefamiliarizat cu fenomenul fotbalistic la nivelul judetului nostru, poate sa-si dea seama ca realizarile actualei conduceri sunt , de fapt , niste contraperformante. In materie organizatorica, lucrurile stau la fel de prost ca si-n anii trecuti, cu multe terenuri deplorabile, fara instalatii corespunzatoare, fara conditii optime de securitate, cu multe scandaluri si acte de violenta. Sanctiunile sunt de tot rasul si ele nu mai sperie pe nimeni, astfel incat preocuparea pentru imbunatatirea activitatii este doar la nivel declarativ. Cat despre arbitraj, discursul Imparatului este "copiat" dupa cel din urma cu 10 ani, cand "elefantii" de azi erau si ei mai la inceput si se anuntau sperante. Intr-adevar, decanul delegarilor este Ionut Neagu, o tanara speranta care se apropie de 40 de ani, urmat de Viorel Caunei, si ceilalti nominalizati, trecuti si ei de 30 de ani,fara sanse de a mai promova, fapt ce demonstreaza o evidenta comoditate din partea sefului arbitrilor cand vine vorba de delegari, sau poate o lipsa de curaj de a aduce in prim-plan arbitri din tanara generatie. In afara celor ajunsi in primavara la Liga 3 si care au confirmat- Safta si Gheorghe Alin, s-a incercat cu Tarsoreanu- bun, in crestere, are sanse de a deveni arbitru de lot, dar are nevoie de meciuri in fluier, Marinescu - bunicel, un pic cam inconstant, fortat prea devreme de Imparat, dar ajuns acum la o varsta la care trebuie sa sparga "coaja", Despina - bun, de perspectiva, dar trebuie sa i se dea mai mult credit, Chivu - asistent bine pregatit, Rusu, de la care se asteapta pasul spre Liga 3, Pantilie, pe drumul cel bun, in 2-3 ani poate deveni om de baza, Neagu -fiul, necopt inca, dar cu sanse de progres, chiar si cu fete cum ar fi Florea Bianca, talentata si cu perspective incurajatoare. Legat de activitatea Imparatului, ce ar mai fi de spus cand, in calitate de observator, statisticile o spun, Marian Deaconu l-a observat si evaluat cel mai mult ( de 8 ori !!) in ultimul an si jumatate pe...Viorel Caunei? Poate doar inca o ..."apreciere cu minus". Cat despre partea de pregatire teoretica, sustin si eu ca Ionut Borcan era o alegere "locala", mai la indemana, si mult mai inspirata. Dar poate maestrul Borcan nu aplauda suficient de bine cand vorbeste Imparatul Marean. Semneaza : un observator ...din afara lotului de observatori.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule observator... daca dumneavoastra imi spuneti ca Safta sau ceilalti enumerati (care au cunostinte prin AJF) ii vedeti mai buni decat un Stavre (care nu cunoaste pe nimeni) spre exemplu... va inselati amarnic. Un arbitru... din afara lotului de arbitrii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru anonim de la 16:37 ai punctat foarte bine Stavre este un arbitru foarte bun sunt conducator de echipa la liga b si de cate ori ne-a fluierat a facuto extraordinar chiar daca uneori am piedut pe langa asta e un arbitru cu bun simt ! Domnule Neculai aveti ceva statistici despre acest arbitru?

    RăspundețiȘtergere
  8. Intr-adevar, Stavre este un arbitru de perspectiva, am auzit de el lucruri frumoase, dar nu am reusit sa-l vad la lucru. Cei enumerati de mine sunt arbitri pe care am avut ocazia sa-i vad "in iarba" in ultimul an . Nu am pretentia ca sunt singurele nume care au potential, dar mi-am exprimat un punct de vedere. Si, daca tot a venit vorba de arbitri cu sanse de a intra in calculele promovarii, poate si Dicu ar trebui amintit. Fara sa-l fi vazut insa la lucru, nu ma pot pronunta decat in urma informatiilor care parvin de la cei care l-au putut evalua.

    RăspundețiȘtergere
  9. Aveti dreptate domnul ANonim sunt arbitri de perspectiva... pe amandoi i-am vazut la "lucru" Stavre e mai copt... mai experimentat sigur pe el si domnul Dicu mi-a placut insa trebuie sa mai lucreze la plasamentul in teren si la autoritate ... oricum doi arbitri buni cu un plus pentru Stavre .... bravo lor si sa speram ca vor mai veni si altii din urma

    RăspundețiȘtergere