miercuri, 10 decembrie 2014

Vineri are loc Gala Sportului Câmpinean

Vineri, 12 decembrie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului are loc ediţia a doua a Galei Sportului Câmpinean. Organizat de Consiliul Local şi Casa Tineretului, evenimentul îşi propune să premieze cei mai merituoşi sportivi câmpineni din anul 2014,
problema fiind că va fi destul de greu de găsit o astfel de listă, în condiţiile în care - din păcate - performanţele sportive câmpinene în acest an au fost... sublime, dar au lipsit (aproape) cu desăvâşire!
Dincolo de premierea a ceea ce va fi de premiat în sportul câmpinean din acest an, va avea loc şi un spectacol şi vor fi o serie de invitaţi din sportul românesc: Corina Ungureanu - campioană olimpică şi mondială la gimnastică; Ana Maria Tămârjan - campioană olimpică şi europeană la gimnastică; Adriana Tămârjan - membră a lotului naţional de gimnastică; Giani Kiriţă - fost component al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti; Nana Falemi - fost component al echipelor de fotbal Petrolul Ploieşti şi Steaua Bucureşti; Florentin Petre - fost component al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti; trupa "Alb şi Negru" (Andrei Ştefănescu şi Kamara Ghedi) - jucători în Naţionala Artiştilor; Adrian Enache - "căpitanul" echipei Naţional de fotbal a Artiştilor; Mihai Bocan - secretarul general al Federaţiei Române de Handbal, fost arbitru internaţional, cel mai longeviv membru al FRH.
Din păcate, Gala Sportului Câmpinean va fi la concurenţă cu un concert de Crăciun, care va avea loc la Casa de Cultură, astfeşl că este de aşteptat ca la gală să fie prezente foarte puţine oficialităţi.

9 comentarii:

  1. Vor fi premiati si arbitri ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arbitri din judetul Prahova ,in sepceial Amoraritei Roxana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amorăriţei a fost premiat anul trecut, iar între timp, din păcate, după opinia mea, nu a avut performanţe care să justifice o nouă preiere. Iar să premiezi an de an aceiaşi oameni, eventual de fiecare dată pentru întreaga activitate, sună a prostie!

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar tu esti in masura sa faci aprecieri? depe ce pozitie?ai fost asistent nu arbitru

      Ștergere
    2. Am fost si arbitru si arbitru asistent, daca intereseaza pe cineva... Si sunt in masura sa fac aprecieri pentru ca am fost intrebat! Nu este un subiect pe care să-l fi deschis eu...

      Ștergere