miercuri, 17 decembrie 2014

În urmă unui control al Curţii de Conturi, "JAF"-ul lu' "Don Lică" are un proces pentru a restitui 140 milioane lei vechi unei primării!

Chiar la începutul acestei luni, în cadrul unui articol, pe care îl găsiţi aici, ridicam un semn de întrebare asupra faptului că fonduri importante din bani publici, prin intermediul mai multor primării, ajung în conturile "JAF"-ului.
Ei bine, în vreme ce unii dintre "pupincuriştii" de serviciu ai lu' "Don Lică" s-au grăbit să mă înjure, surpriză, la conferinţa de presă de la începutul acestei săptămâni, "consilieru' Filcea" a vorbit exact despre o astfel de speţă: unul dintre procesele pe care "JAF"-ul le are pe rol în momentul de faţă este cu Primăria Măneşti, acolo unde a avut loc un control al Curţii de Conturi. Raportul final al controlului a impus Primăriei Măneşti acţionarea în instanţă a instituţiei conduse de "Don Lică" pentru recuperarea sumei de aproape 140 milioane lei vechi, care reprezenta "baremuri de arbitraj".
Procesul este în continuare pe rol şi cel mai probabil "JAF"-ul va trebuie să returneze banii respectivi Primăriei Măneşti. Ce se va întâmpla dacă toate primăriile care susţin echipe de fotbal din campionatele judeţene şi plătesc "prin cont" baremurile de arbitraj, care sunt ridicate de arbitri la destul de multe săptămâni după oficierea partidelor, vor intenta procese similare "JAF"-ului? "Consilieru' Filcea" nu a explicat, iar de întrebat n-a avut cine să întrebe...

7 comentarii:

  1. Este incredibil cum delegatii echipelor pot accepta jaful de la AJF Prahova și ca atare îmbogățirea lui don Lică și Negoiță pe spinarea lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Accepta din doua motive: fie ca nu sunt banii lor si atunci nu-i doar burta de ei; fie pentru ca au avantaje ulterioare de la Lica sii Titi!

      Ștergere
  2. Mecanismul e urmatorul....se emit facturi la anumite perioade de timp de catre AJF, cu sumele x, fara a se specifica exact pentru ce anume sunt acele sume (nr de jocuri arbitrate, valoare barem arbitraj, amenzi s.a.m.d). Contabilli cluburilor de primarii, fiindca are balta peste, le platesc orbeste, fara sa verifice concret daca acele sume si corespund cu realitatea din teren. Asi fi curios daca pe biroul contabililor se afla un document cu valoarea baremurilor pe esaloane trimise de AJF, daca stiu cate cartonase galbene si rosii au incasat echipele lor si trebuie platite, documente de la comisia de disciplina pentru amenzile primite s.a.m.d. Sigur nu au asa ceva, si atunci iau de bune facturile trimise din str. Pielari. Adica trebuie sa vina Curtea de Conturi pentru a trage de urechi cluburile care traiesc exclusiv din banii publici. Va spun eu, unde sunt echipe tinute din bani particulari nu se intampla asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  3. Care sunt echipele din Liga A Prahova finanţate numai din fonduri private?
    Domnule Alexandru, cum credeţi că ar trebui să fie organizat acest campionat, sub egida AJF Prahova sau gen DACIADA?
    De la REVOLUŢIE avem dreptul la cuvânt, putem critica orice şi pe oricine, putem emite analize şi păreri, dar câte idei constructive au fost emise şi aplicate în practică de către Dumneavoastră?
    Fără finanţare de la buget am ajuns la un campionat Liga a III a fără combatante, jucători cu experienţă îşi fac loc la divizia a IV a campionat judeţean, care devine mai puternic, dar fără finanţare.
    Ce pretenţii avem de la echipa naţională daca Daciada a dispărut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In tarile Europei de Vest, dvs ati auzit undeva de ceea ce clamati aici? Daca da, va rog sa imi dati un exemplu! Daca nu... nu!

      Ștergere
    2. Pentru anonim de la 19,57.
      Domnule aici nu este vorba de cine finanțează echipele. Cu cât sunt mai mulți cu atât mai bine. Important este un lucru: cum gestionează AJF PRAHOVA aceste campionate, în mod legal și nu să se îmbogățească unii șmecheri din conducere. Spuneți-mi și mie un proiect grandios implementat de AJF și cu ce ajută AJF echipele, că nu știu decât să ia șpagă pe cartonașe galbene și roșii șterse din evidențe, să facă legitimări duble, triple, etc. să șteargă suspendări, etc.

      Ștergere