sâmbătă, 21 februarie 2015

Amical. FC Băneşti - CSO Plopeni 0-1

Pe stadionul "Rafinăriei" din Câmpina, FC Băneşti a întâlnit în această dimineaţă într-un meci amical formaţia CSO Plopeni. La capătul unui joc interesant, plăcut ochiului spectatorului neutru, plopenarii s-au impus cu scorul de 1-0. A fost prilejul cu care au debutat sau au revenit la echipă jucătorii Coman şi Ţigănuş (foto), care aproape cert vor face parte din lotul cu care formaţia băneşteană va aborda partea a doua a campionatului.
La finalul partidei, antrenorul formaţiei FC Băneşti, Ion Burchi, declara că "a fost un meci de pregătire pe care îl consider util. Mai avem de muncă, dar aşteptăm cu nerăbdare începerea campionatului".
Pentru ambele formaţii a fost ultimul joc amical înaintea reluării competiţiilor oficiale, la sfârşitul săptămânii viitoare cele două echipe urmând a disputa partide din faza judeţeană a Cupei României.

4 comentarii:

  1. cum se fac tragerile pentru cupa etapa urmatoare? iar le "aseaza" nea titi cum vrea el?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuuu! Asa ceva?! S-a intamplat vreodata asa? N-avea cum...

      Ștergere
    2. Pai asa s.a tras cupa pana acum.... Le imperechea nea titi in vecini cun se spunr.. Sa nu faca nimeni deplasari lungi.... Nah.. Mai era si cate o scapate.... :))

      Ștergere
  2. se aude ceva de scandal la ajf :)) ca vor delegatii de la liga b si c tragere, iar cei de la ajf nu.

    RăspundețiȘtergere