sâmbătă, 14 februarie 2015

Amical. Tricolorul Breaza - CSO Plopeni 1-1

Brezenii și-au continuat astăzi parcursul bun din partidele amicale, reușind o remiză, 1-1, împotriva formației CSO Plopeni, într-o partidă desfăşurată la Vâlcăneşti. Deși a abordat meciul cu mulți absenți din echipa de bază - Vișan, Șovăială sau Brânzea - gruparea brezeană a practicat un joc excelent pe parcursul celor 90 de minute, lăsând o impresie bună per ansamblu.
Meciul a fost început mai agresiv de plopenari, care, după un șut ce a trecut razant peste bară al lui C. Vlad, din 16 metri, în minutul 10, au deschis scorul în minutul 19, prin Bridinel, direct din corner. "Tricolorii" nu au făcut însă pasul înapoi și au replicat printr-o ocazie extrem de mare a lui Duricu, care din 14 metri a trimis peste, dar și printr-un gol înscris de Vintilă, anulat eronat, pe motiv de ofsaid . De partea cealaltă, plopenarii au replicat mai periculos prin Bridinel, care a trimis o lovitură de cap peste bară din 5 metri, dar și prin C. Vlad, Huza și Copilu, aceștia din urmă fără a pune, însă, mari probleme lui Petrescu. În schimb, partea a doua a fost dominată clar de jucătorii formaţiei brezene, care au început excelent, în minutul 50, Alexe scăpând singur cu Panaite, dar nereușind să-l învingă; nu s-a întâmplat același lucru și peste alte 10 minute, când, angajat excelent de Bunea, Alexe l-a executat cu sânge rece pe goalkeeperul advers, reușind primul său gol în tricoul brezean. Mai apoi, elevii lui Marius Vişan au mai ratat o ocazie cât roata carului, Mușea trimițând din doi metri în bara porții adverse, dominând teritorial jocul la jumătatea terenului și lăsând echipei adverse puține șanse de atac, prin defensiva excelent coordonată de Neagu, Soreanu și frații Coman. Meciul s-a încheiat 1-1, un rezultat echitabil.
Pentru formația brezeană au evoluat: Petrescu - R. Coman, Soreanu, Neagu, A. Coman, Bunea, Vintilă, A. Duricu, Mușea, Alexe, Urdea. Au mai intrat: Georgescu (AS Mislea) - Cârciu, Drăgoi, M. Duricu (juniori Fortuna Poiana Câmpina).
Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu