sâmbătă, 14 februarie 2015

Fostul golgheter al Fortunei, Vali Munteanu, a marcat primul gol pentru noua sa formaţie

După ce şi-a încheiat socotelile cu Fortuna şi, apoi, cu Dinamo Bucureşti, Valentin Munteanu, fostul golgheter şi număr 10 de la Fortuna, a devenit jucătorul formaţiei de prim eşalon Pandurii Tg. Jiu, care l-a împrumutat până în vară la Academica Argeş, liderul Seriei I a eşalonului secund. Vali Munteanu a plecat imediat în Antalya, alături de noii săi colegi şi sub comanda antrenorului Marius Baciu.
Astăzi, în amicalul de la Belek, jucat în faţa formaţiei Bekecsaba, din Ungaria, Vali Munteanu (foto - în stânga imaginii, tricou roşu, cu numărul 11 pe şort) a marcat singurul gol al echipei sale, în înfrângerea 1-2 în faţa maghiarilor.
Dan Lăzărescu, preşedintele formaţiei ce îşi desfăşoară jocurile de pe teren propriu la Piteşti, a declarat că mijlocaşul de bandă dreaptă poate aduce un mare plus echipei în acest retur de campionat.
"Este un jucător de la care avem foarte mari aşteptări şi este normal să se petreacă aşa pentru că acest jucător a avut parte de evoluţii foarte bune la Fortuna Poiana Câmpina. Să nu uităm că la acea echipă a plecat din postura de cel mai bun marcator şi el fiind mijlocaş dreapta, acest lucru merită şi mai mult subliniat. Cred că ne va ajuta foarte mult în meciurile grele care vor urma în acest retur de campionat", a declarat, pentru ziartop.ro, citat de liga2.prosport.ro, Lăzărescu, care nu exclude ca Munteanu să rămâne la Academica mai mult decât s-a semnat în contractul de împrumut: "A fost împrumutat la echipa noastră până în vară, dar este posibil ca el să continue pentru mai mult timp la echipa noastră, totul depinzând de anumite lucruri. Am purtat deja o discuţie cu domnul Pârvulescu, dat fiind faptul că ne cunoaştem de foarte mult timp, arbitrând mai multe meciuri împreună. Astfel, există posibilitatea ca acest împrumut să se extindă ca şi durată".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu