sâmbătă, 28 februarie 2015

Cupa României, turul al IV-lea, faza judeţeană, partidele de sâmbătă, rezultate

Unirea Urlaţi - Teleajen Văleni 0-5
Carpaţi Sinaia - Tricolorul Breaza 2-1
Unirea Teleajen - Prahova Tg. Vechi 0-1
Vulturii Proviţa de Sus - CS Cornu 0-2
CS Şirna Varniţa - CS Blejoi 1-3
Intersport Filipeştii de Târg - Petrolistul Boldeşti 0-5
Celelalte partide ale acestu tur vor avea loc duminică, 1 martie, de la ora 11.00. Echipele învingătoare s-au calificat pentru faza următoare a competiţiei.

17 comentarii:

  1. Hai tricolorul =)) v-au batut porumbeii?
    Nu m-am bucurat nici cand am castigat la loto asa cum ma bucur ca a batut tricolorul...:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si noi ne bucuram ca ne poarta si noua cineva de grija, ca pentru noi cineva face febra non-stop :)) am pierdut ca ne permitem ma, te roade? la noi spre deosebire de voi si altii nu se da afara jumatate de echipa la o infrangere (poate ca si pe tine au vrut sa te dea dar ai dat banuti de la loto sa mai prinzi si tu primul 18), chiar si daca e cu o echipa de liga b, asa ca mucles mai vis urat :*

      Ștergere
    2. Sa nu faci vreun infarct mai fanule de atata bucurie :))) in retur cand va umplem navodul mi-e ca nu mai scapi :)) ia si tu 2-3 aspirine la tine pentru orice eventualitate :))

      Ștergere
    3. ce va permiteti? sa va umileasca o echipa de batrani? probabil sunteti masochisti si va place umilinta :))

      Ștergere
    4. Ei, uite, spre deosebire de voi noi nu alungam toti jucatorii din localitate ci le dam sansa sa joace. Cati jucatori ati avut voi ieri la provita din comuna cornu mai cs multinationala? Stai ca daca sa termina banii usurel-usurel o taiati voi unul cate unul :))

      PS: umilinta de a fi intors de la 2-0 de niste elefanti m-ar face, in locul tau, sa tac, dar vad ca ti-a placut asa ca in retur continuam :))

      Ștergere
  2. "fotbalistii" de parc ingenuncheati de porumbei .hahaha.....radeati de cornu:))))).elefantilor

    RăspundețiȘtergere
  3. "fotbalistii" de parc ingenuncheati de porumbei .hahaha.....radeati de cornu:))))).elefantilor

    RăspundețiȘtergere
  4. Si ce o sa mai radem de impresarii astia de la cornu, ca e lung returul :)) momentan elefantii nu prea va vad de pe locul 4, mai trantiti cateva meciuri si voi sa nu mai avem si noi rău asa de inaltime :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-e sa nu cadeti de la inaltimea aia si sa va loviti..vorba ta,e lung returul:)) in loc sa radeti de altii mai bine v-ati vedea lungul nasului!

      Ștergere
  5. o sa vi se ia raul de inaltime.stai linistit!ce sa trantim?suntem la lupte?la noi e inceputul...la voi se apropie sfarsitul.

    RăspundețiȘtergere
  6. cine vorbea de meciuri aranjate.....sa nu aveti soarta echipei as ploiesti....ca stiti voi mai bine de meciul din campionatul trecut...

    RăspundețiȘtergere
  7. si ce mai radem si noi de elefantii din parc....ca au fost batuti de o echipa din a doua jumatate a clasamentului ligii B...=))

    RăspundețiȘtergere
  8. Gata mai ofuscatule ca ti se sparge vreun vas pe creier :)) taranus frustrat ce esti, ai o medie de 3-4 comentarii la cate unul de-al meu, ti s-a urcat rau la cap :)) apropo, cine nu isi vede lungul nasului? cine a venit in parc in tur si a zis ca da n goluri dar a plecat de la elefanti cu plasa plina? ai idee cumva? :)))) mercenare, din vara de voi se va vorbi la timpul trecut, îți garantez :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-i pe astia de la Cornu ca ieri la Provita le tremurau jambierele:))

      Ștergere
  9. eu zic sa dai pe gsp ca esti cam ametit de azi noapte de la bautura, sinaia e pe 4 iar liga b nu are 7 echipe mai pustai junior :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma faci sa rad,elefant micut:))) nu uita ca v-au tremurat voua gladiolele cand ati vazut ca va conducem..ne-ati batut cu 3-2 ,stai potol

      Ștergere
    2. sa stai atatea zile fara sa imi raspunzi, chiar mi s-a parut ciudat :)) te-ai mai facut si de cacao cu aia cu echipa din a doua jumatate a ligii b :)) sper ca nu vrei sa zici ca voiai sa bati la breaza cu echipa pe care ati avut-o :))) lasa ca dupa meciul de la voi o sa te retragi de pe aici :))) te pup!

      Ștergere