luni, 9 februarie 2015

Bogdan Şandru a semnat un contract pe 3 ani şi jumătate cu Pandurii

Site-ul oficial al clubului Pandurii Tg. Jiu anunţă că Bogdan Şandru (foto) a semnat un contract pentru 3 ani şi jumătate cu echipa condusă de Eduard Iordănescu, după ce clubul Fortuna şi-a dat acordul pentru un transfer încă din perioada în care echipa (cu Bogdan Şandru printre jucători) se afla în stagiul de pregătire centralizată din Antalya.
Născut pe 4 iulie 1989, Bogdan Şandru are în palmares promovarea Fortunei anul trecut din eşalonul al treilea în liga secundă şi a avut un parcurs foarte bun în prima parte a campionatului pentru singura echipă prahoveană din Liga a 2-a.

8 comentarii:

  1. O știre frumoasă-pozitivă chiar pentru cei care au habar de Fortuna. Dar, cred, o altă știre de interes regional ar fi fost aceea că mâine (marți, 10.02.2015) jucătorii de la Fortuna nu au fost convocați pentru reluarea antrenamentelor!
    Cum este posibil ca după ce toți fotbaliștii legitimați la clubul prahovean ( săptămâna trecută) au făcut cereri de reziliere a contractelor,iar conducătorii nu dau nici un semn de viață!!!?? Jeneant...

    RăspundețiȘtergere
  2. Anu trecut va bucurați de desființarea echipei de fotbal CSM campina . va bateati cu pumni in piept ca ve-ti face echipa de se învârte soarele după ea . acum se pare ca soarele v-a apune pt fortuna . nu am iubit niciodata aceasta echipa hibrid. ,parvenita de pe alte meleaguri . echipei Cs
    m îi era aproape interzis sa joace in campina pe motiv ca nu reprezenta orașul si nu avea in lot jucatori din campina . dar va intreb eu : fortuna poiana campina ( fosta chimia brazi. ,chimia valea călugărească ,Prahova tomsani etc ) cu ce drept se antrena pe terenul sintetic fara sa plătească ? Mândria unuia de la fortuna ( mai mândru ca becali ca face el echipa mare ) acum se plătește . in vara a avut o mana intinsa pt asociere. Dar a refuzat

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce usor e sa vorbiti fara sa stiti contextul acestei situatii.Pacat ca exista atata rautate si frustrare in societatea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fortuna se va desfinta!se pare ca sa desfintat fotbalul cu totul la Campina!INCREDIBIL...a mai ramas micuta echipa de la Poiana si cam atat....domnilor,e saracie si sa dea Domnul sa nu avem traiul de zi cu zi la fel cum se intampla in sport!nu vom mai avea prea curand fotbal aici!cine va intra sa finanteze,va ajunge dupa gratii,regula de baza a autoritatilor de la noi!cu parere de rau,dar sunt multi care din pacate se bucura de disparitia fenomenului si nu inteleg de ce?!o sa va placa sa vedeti fotbal doar la tv?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cunosc foarte bine contextul si situatia e cel putin trista dar pe drept.Exista un singur vinovat si da,din mândrie si prostie si nu din neșansa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai tu "sansa" lui ca de restul nu duci lipsa.

      Ștergere
  6. Bai nene nu-mi vine sa cred:ori e rautate,ori prostie.Daca tu ai o afacere construia cu banii tai chiar daca o echipa de fotbal numai afacere nu e,faci ce vrei cu ea.Dar probabil tu n-ai cum sa intelegi...asa ca o las balta.

    RăspundețiȘtergere