sâmbătă, 20 octombrie 2012

Liga B Prahova: CS Cornu - Viitorul II Poienarii Burchii 8-3

CS Cornu a oferit astăzi un adevărat meci-spectacol, în care s-au înscris în total 11 goluri, fără să mai adăugăm și faptul că oaspeții au mai ratat și o lovitură de pedeapsă.
Victoria categorică a cornenilor a fost un frumos cadou pentru fostul jucător al Unirii, Vane, cel care de altfel a marcat primul gol al formației antrenate de Andrei Ionescu. Vane (foto) a fost și căpitanul echipei, întreaga echipă dedicându-i victoria cu ocazia zilei sale de naștere.
Astfel, pe lista marcatorilor și-au trecut numele: Vane 17, Burlacu 32, Ungureanu 35, Zbârcea 40, 52, 57, Drăgoi 42, Băjenaru 75, pentru CS Cornu, respectiv, C. Gheorghe 9-11m, 85, Iacobescu 72, pentru Viitorul.
Antrenorul formației cornene, Andrei Ionescu, a trimis în teren următoarea formulă de start: Bucuroiu - Stoica, Coman, Cârstei, Basma - Țigănuș, R. Burlacu, Ungureanu, Drăgoi - Zbârcea, Vane (cpt). Au mai jucat: Ghindă, Dobroiu, Diaconu, Băjenaru.
CS Cornu va juca la mijlocul săptămânii viitoare, joi, în prima etapă a fazei județene a Cupei României, iar duminică, în derby-ul seriei, va întâlni în deplasare formația Vulturii Provița de Sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu