sâmbătă, 20 octombrie 2012

Liga C Prahova: CSC Poiana Câmpina - Steaua Sângeru 7-1

Marcatori: Moraru 38, Bârligă 44, B. Dumitru 45, 46, 88, Viuleț 68, Secăreanu 85 - Dragomir 27.
CSC Poiana Câmpina: Popa - Bârligă, Mosor (48 Tuțică), Stoian, Mireanu - Secăreanu, Achim (cpt) (30 Neagu), Viuleț, Moraru (61 Aelenei) - B. Dumitru, Ghițu (71 Manolache). Rezerve neutilizate: Bohâlțea - Burdușel. Antrenor: Cristian Dumitru.
Steaua Sângeru: Stancu - Dobre, Iancu, Zaharia (46 M. Radu), Barbu - Lepuș, F. Constantin (cpt) (71 Lambru), Dragomir, Bazeac - Avram, Coarfă. Rezervă neutilizată: Șerban.
Cartonașe galbene: Mireanu 78 - Coarfă 60.
Cartonașe roșii: Dobre 47, Bazeac (după joc).
Arbitri: Andrei Nedelcu (Câmpina) - Alexandru Ștefan, Bogdan Mociorniță (ambii din Băicoi).
Observator: Constantin Găman (Provița de Jos).
CSC Poiana Câmpina a jucat pentru prima dată în istoria ei pe arena ”Poiana”, mândria fotbalistică de odinioară a Câmpinei. Începutul nu a fost prea favorabil grupării antrenate de Cristian Dumitru, mai ales că în minutul 27, oaspeții au deschis scorul prin Dragomir, cu un lob de la aproape 30 de metri. Supervizați din tribună de primarul comunei, Alin Moldoveanu, poienarii au presat și au egalat prin Moraru, în minutul 38, bara aceluiași jucător din minutul 42 anunțând desprinderea.
În ultimele două minute înainte de pauză Bârligă și B. Dumitru și-au adus echipa în avantaj.
Pe cât de fast le-a fost începutul jocului, pe atât de nefavorabil le-a fost începutul reprizei secunde. Nu numai că au primit gol la prima fază a reprizei, același B. Dumitru urcând scorul la 4-1, dar Dobre nu și-a mai putut stăpânii nervii, a intrat într-un dialog neortodox cu arbitrul Nedelcu și a primit cartonașul roșu. Până la finalul partidei, oaspeții nu au mai contat, gazdele înscriind alte trei goluri, cu care au dus scorul final la un impresionant 7-1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu