sâmbătă, 20 octombrie 2012

Liga a III-a: Civitas Făgăraş - Unirea Câmpina 1-3

Marcatori: Neamţu 1 - B. Şandru 44, Maria 77, Camara 89.
Civitas Făgăraş: I. Neagu - Motoc, Tufar (62 Ciocan), Sârghe, Sfrijan - Lupu (60 Gal), Onciu (cpt) (78 Boghez), Văsii, Colarez - Neamţu, Streza. Rezerve neutilizate: Harnagea - Roşu, Călăraşu, Cocan. Antrenor: Alexandru Cosma.
Unirea Câmpina: Anghelache - Oae, Lungu, B. Şandru, Stanca - Şaucă (56 Neacşu; 70 Bica), Maria, Dobrinoiu, I. Dumitru (17 Băcioiu) - Stăncescu (cpt) (60 Ruptureanu), Camara. Rezerve neutilizate: D. Şandru - A. Neagu, Fatai.
Cartonaşe galbene: Motoc 2, Onciu 3 - Lungu 37, Băcioiu 66, 90+1, Maria 72, Bica 86.
Cartonaşe roşii: Băcioiu 90+2.
Arbitri: Paul Coman - Ion Manciu (Popeşti Leordeni), Mihaela Militaru (Bucureşti).
Observatori: Florin Hâncă (Aiud) - pentru arbitraj; Horaţiu Cioloboc (Tg- Mureş) - pentru joc.
Unirea Câmpina pornea ca favorită în partida de la Făgăraş, în condiţiile în care gazdele nu aveau nici măcar un punct înaintea acestui joc. La fel ca la Cisnădie, Unirea a început meciul de la 0-1, în chiar primul minut făgărăşenii dublându-şi numărul golurilor marcate până acum în acest campionat. A urmat o ofensivă cvasi-totală la poarta gazdelor, Unirea dominând copios preţ de vreo 20 de minute,
interval în care a reuşit să şi înscrie de două ori, dar de fiecare dată golurile au fost just anulate la semnalizările de ofsaid ale asistentului Mihaela Militaru. Golul egalizator a picat cum nu se poate mai bine pentru Unirea, cu un minut înainte de pauză. Astfel, Stăncioiu a avut un alt discurs în cabină, iar în repriza secundă, câmpinenii au avut un joc de posesie excelent, dominând din punct de vedere tactic, chiar dacă acest lucru a scăzut spectaculozitatea joculului şi numărul ocaziilor de poartă. În ultimul sfert de oră al meciului, pe o netă superioritate fizică a jucătorilor Unirii, "bomba" lui Maria şi "capul" lui Camara, din pasa ideală a lui Bica, au conturat o victorie clară a câmpinenilor.

Un comentariu:

  1. Observator a fost Florin Hâncă sau Hâncu? Este vorba despre fostul jucator al Petrolului si coleg de camera al lui Hagi la nationala de juniori sau altcineva?

    RăspundețiȘtergere