sâmbătă, 20 octombrie 2012

Liga lu' Lică: CSO Plopeni - CSM Câmpina 0-2

După o primă repriză destul de săracă în fotbal, după pauză câmpinenii de la CSM au devenit ceva mai periculoși și au deschis scorul în minutul 60, prin autogolul lui Trică. După 8 minute, Bridinel a obținut o lovitură de pedeapsă, pe care tot el a transformat-o, iar la 2-0 pentru CSM jocul s-a închis. Nu a fost un derby, dar
oaspeții și-au îndeplinit obiectivul în acest joc menținându-se în lupta pentru câștigarea campionatului județean și trecând pe primul loc până la meciul contracandidatei sale, Unirea Urlați.
Antrenorii Victor Roșca și Robert Stoica au trimis în teren următoarea formulă de echipă: Panaite - Olteanu, Puchea, Nistor, Nincă - Yao, Bridinel, Ilioiu (cpt), Burloiu - D. Nae, C. Nicolae. Au mai jucat: Conac, Vintilă, Dr. Gheorghe și Popa.

4 comentarii:

  1. blat,am fost la meci,serios vb,nu sunt din campina sau plopeni,dar va rog sa cereti sialte opinii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la care meci ai fost si cata tuica ai baut inainte de ai vazut blaturi de tort

      Ștergere
  2. Blat,blat,blat,blat-imi este scirba de acest campionat,de nistoroiu,de mihai ,de cringasu ,de tot ce inseamna ajf,m-as muta miine din prahova,imi este rusine ca sunt prahovean-dar ce poti sa faci?in materie de fotbal vorbesc,[pacat,pacat,pacat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai asta care vii la meciuri cu sticla cu tuica dupa tine :din cauza tuicii, si datorita faptului ca ai stat in tribuna , descoperita , te-a batut prea mult soarele in cap , ai avut halucinatii si ai avut vedenii +ca te-a tras curentul cand dormeai sub tribune . mars in UGANDA , daca ti-e rusine de locurile unde te-ai nascut...............tt

      Ștergere