sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Amical: Victoria Bordeni - FC Bănești 0-7

În primul meci amical al anului 2013, FC Bănești s-a deplasat la Bordeni, acolo unde a întâlnit formația locală, Victoria. În ciuda numelui echipei gazdă, victoria a revenit clar formației pregătită de Ion Burchi, băneștenii impunându-se cu 7-0. Golurile au fost marcate de Hromei (foto) (3),  M. Negreanu (2), Conac și Albu.
FC Bănești a jucat la Bordeni în formula: Veselu - Bej, A. Popa, Șt. Alexandru, Grigoraș - Budileanu, Albu, Hromei, Cristache - Filote, M. Negreanu. Au mai jucat: Lepădatu - Conac, Iancu, Gorgan și Chivu.
Despre întâlnirea de la Bordeni, antrenorul formației FC Bănești, Ion Burchi, ne-a declarat: ”Nici măcar un antrenament nu pot spune că a fost, pentru că echipa gazdă de-abia se reunise și s-a dovedit a fi un adversar modest, care nu ne-a pus nici un fel de probleme. De altfel, noi am făcut antrenament și înainte și după meci, pentru că meciul în sine cu greu l-aș fi putut considera un antrenament”.
În privința lotului, ar fi de remarcat apariția la echipa din Bănești a trei foști jucători de la CSM Câmpina - Alexandru Popa, Marian Conac și Ștefan Hromei. Lor li s-a alăturat și tânărul de numai 19 ani Ștefan Alexandru, un fundaș aparținând
clubului Petrolul Ploiești.
Următoarele meciuri amicale vor avea loc miercuri, ora 15.30, la Bănești, cu Unirea Câmpina, și sâmbătă, ora 11.00, la Florești, cu Petrolul Băicoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu