joi, 17 ianuarie 2013

”Nașu'” l-a certat pe ”Don Lică”

Ieri a avut loc la Mogoșoaia întâlnirea conducerii FRF, în frunte cu Mircea Sandu, cu președinții AJF-urilor. Printre multele subiecte abordate, Mircea Sandu - supranumit ”Nașu'” - l-a certat public pe ”Don Lică”. Principalul reproș al șefului FRF era acela că Prahova a rămas singurul județ din țară care nu
a prezentat la FRF, spre ratificare, Statutul AJF-ului! Mai mult, Mircea Sandu nu a avut nici o problemă în a le atrage atenția președinților de AJF să nu mai modifice statutele AJF-urilor, astfel încât doar ei să poată candida și să se perpetueze la putere. Vizat, tot ”Don Lică”!
Probabil că ”Don Lică” se va conforma și va terbui să trimită la FRF un statut, dar ce statut? Pentru că, pe de o parte, statutul aprobat în decembrie anul trecut nu se încadrează în statutul-cadru al FRF și ”directivelor” lui Mircea Sandu, iar pe de altă parte, statutul anterior nu îi asigură lui ”Don Lică” un nou mandat, atât de dorit... Și în plus, la ce a mai cheltuit bani pe ”șușa” din decembrie dacă nu poate uza de acel statut?! grea dilemă pentru ”Don Lică”, dar așa-i când te... mănâncă!

Un comentariu:

  1. Don Lica - este lucrat asa cum are si dansul obiceiul de a lucra pe ascuns -urat obicei , de caracter ce sa mai vorbim ...successsss la decadere !

    RăspundețiȘtergere