miercuri, 23 ianuarie 2013

Victorie clară pentru Unirea în primul amical al anului 2013

Ionuț Maria, autorul primului gol în 2013 pentru Unirea
Primul meci amical al anului 2013 pentru Unirea Câmpina a avut loc astăzi, în comuna ilfoveană Roșu, pe o suprafață sintetică, în fața ”satelitului” Concordiei Chiajna. Unirea s-a impus clar, cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Maria (minutul 14 - șut la colțul lung, din afara suprafeței de pedeapsă, după o minge întoarsă dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă), Dobrinoiu (minutul 29 - după o acțiune în viteză pe axul central și un ”un-doi” cu Srăncescu), Stanca (minutul 43 - după o acțiune colectivă de atac, preluare și șut la colțul lung al fundașului câmpinean, bine urcat în ofensivă), Bica (minutul 87 - finalizarea unui contraatac, după o fază de manual). Singurul gol al ilfovenilor a fost marcat în minutul 72, după o lovitură liberă în care mingea a fost deviată de ”zidul” câmpinean.
Antrenorii Florin Stăncioiu, Costin Plăvache și Marius Palancianu au jucat cu: Anghelache (35 D. Șandru; 70 Stroescu) - Ruptureanu, Lungu (46 Neagu), B. Șandru (46 Savu), Stanca (46 Ir. Dumitru) - Șaucă (46 Nichifor), Fatai (46 Bota), Maria, Liuba - Dobrinoiu (46 Bica), Stăncescu (46 Băcioiu).
Portarul Teodor Stroescu s-a aflat în probe la gruparea câmpineană, la fel ca și mijlocașul Bota, de la Tricolorul Breaza, dar ei au șanse minime de a rămâne în lotul Unirii.
Următorul meci amical al singurei formații câmpinene prezente în Liga a 3-a va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, în fața formației AFC Brebu, din campionatul nostru județean, cel mai probabil întâlnirea urmând a avea loc la Brebu. Acest detaliu se va decide vineri, în funcție de condițiile meteorologice și starea gazonului din Brebu.

2 comentarii: