sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Noutăţi în lotul Unirii Câmpina

După ce Cătălin Vlad a ales Conpetul, iar oficiailii Unirii Câmpina nu s-a înţeles cu fundaşul central Alexandru Costache, de la Avântul Măneciu, au apărut alte variante privind sosirile în tabăra formaţiei pregătite de Florin Stăncioiu. Noutăţile momentului la Unirea Câmpina sunt
atacantul Mircea Ivan (foto dreapta) şi jucătorul de picior stâng Liuba (foto stânga).
Mircea Ivan a mai evoluat la Conpet Ploieşti şi AFC Filipeşti şi are 27 de ani, fiind un produs al şcolii de fotbal a fostului internaţional petrolist Daniel Chiriţă. Atacantul a fost în discuţii în această iarnă şi cu CSM Câmpina, dar mirajul Ligii a treia pare să fi fost determinant în alegerea fotbalistului.
Alin Marian Liuba este un alt jucător de mare potenţial pe care Unirea vrea să-i înregimenteze sub comanda lui Stăncioiu. Are 25 de ani, este un foarte bun jucător de picior stâng şi a mai jucat la Tricolor Breaza, CSMS Iaşi şi Juventus Bucureşti, iar până în această iarnă a evoluat pentru o formaţie din Caransebeş.
Atât în cazul lui Mircea Ivan, cât şi al lui Alin Liuba, lucrurile sunt rezolvate în linii mari, rămânând doar să fie puse la punct toate detaliile contractuale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu