joi, 31 ianuarie 2013

Antrenorul câmpinean Valentin Negoiță și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești

Valentin Negoiță (foto) este un unoscut tehnician câmpinean, fost jucător al formațiilor Poiana Câmpina, Petrolul Ploiești și Steaua București. De mai mulți ani, ”Nego”, așa cum îi spun prietenii, se afla în colectivul tehnic al formației Petrolul Ploiești, îndeplinind la un moment dat chiar funcția de secund la prima echipă.
Ei bine, în decembrie, la finele anului trecut, Valentin Negoiță și-a reziliat contractul cu formația Petrolul Ploiești. Nu a vrut să comenteze prea mult gestul său, dar constat că se alăture unei liste destul de lungi de jucători și oficiali ai Petrolului, care în acaestă pauză de iarnă și-au reziliat contractele cu Petrolul: de la delegatul Dan Dorobeț, la jucătorii Oprița, Bokila și lista poate continua, fiind binecunoscută de microbiști, în general, și fanii ”lupilor galbeni”, în special.
În schimb, Negoiță ne-a declarat:
”Deocamdată, sunt în așteptare. Mă odihnesc, petrec mai mult timp alături de familie și aștept oferte. Am avut o discuție cu cei de la Gloria Buzău, dar am declinat oferta lor. Aștept un proiect serios, cu o temelie solidă și, aș vrea, mai aproape de casă”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu