joi, 28 februarie 2013

Zencenco și Fatai au reclamat clubul Unirea Câmpina la CNSL. Se pregătește și Ion Cojocaru...

Cu ceva mai mult de o săptămână înaintea reluării campionatului, Unirea Câmpina se confruntă cu o situație delicată, după ce s-a trezit reclamată la Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor pentru neplata drepturilor salariale ale unor angajați. Până în acest moment, au depus astfel de memorii
Marius Zencenco (foto), manager sportiv al Unirii, și jucătorul Tayie Fatai.
”Da, am fost zilele trecute la București și am depus memorii pentru mine și pentru jucătorul Fatai pentru că nu este acceptabil ce se întâmplă a clubul Unirea. Eu am contract cu clubul Unirea până în vara anului 2015, iar acolo scrie clar că dacă vor să mă dea afară trebuie să-mi plătească drepturile salariale până la finalul contractului. În schimb, nu am mai primit nici un leu de la club din luna noiembrie a anului trecut. Mi se pare o situație intolerabilă și pentru că nu ma găsit nici o cale de înțelegere cu conducerea executivă a clubului am decis să recurg la această măsură. În ceea ce-l privește pe Fatai, situația lui este și mai dramatică. El nu a mai primit nici un ban din septembrie anul trecut de la semnarea contractului. Nu este posibil să te comporți în acest fel cu un jucător care a avut bunul simț și nu ți-a cerut nici un ban, dar nici chiar așa! Nu sunt mulțumit nici de tratamentul pe care Fatai îl are din partea antrenorului. Eu nu înțeleg cum crede un om de fotbal, cum se pretinde Stăncioiu, că un conducător de fotbal, unul adevărat, le poate cere jucătorilor săi să piardă un meci. El crede că mai sunt vremurile de dinainte de 1990, atunci când știa și în ce minut are penalty și cu ce scor se încheie meciul?! O dovadă în sensul celor spuse de mine este și că de mai multe ori ne-a strigat din teren spre tribună că suntem 5 conducători la echipa asta și el nu a beneficiat de nici un penalty!?!”, ne-a declarat Marius Zencenco.
Un alt nume vehiculat că s-ar fi adresat deja aceleiași comisii este fostul director tehnic al clubului Unirea, Ion Cojocaru (foto). Acesta ne-a declarat: ”Nu am fost la nici o comisie și nu am depus - cel puțin deocamdată - nici un fel de memoriu. Este adevărat că zilele trecute, când a fost Marius Zencenco la București am discutat și cazul meu, dar mă mai gândesc dacă voi face acest demers sau nu. Consider că aș fi îndreptățit să mă adresez acestei comisii pentru că am fost îndepărtat de la echipă după ce mi-am făcut datoria și nu exista nici un reproș la adresa activității mele. Mai mult, existau restanțe financiare față de mine, iar în contractul pe care îl am cu clubul Unirea scrie că rezilierea sa se poate face doar cu acordul ambelor părți. Eu nu mi-am dat acordul pentru așa ceva, astfel încât cred că s-ar impune plata unor despăgubiri din partea clubului care a luat unilateral această decizie. Eu nu prea am vrut să fac valuri, pentru că și așa situația la echipă este destul de tensionată, dar nici nu cred că trebuie să accept o astfel de situație”.
În replică, președintele clubului Unirea Câmpina, Bogdan Mănescu, a precizat: ”Nu cunosc exact ce memorii au fost depuse împotriva clubului nostru. Mă interesez și vom reveni cu un comunicat de presă, în care să facem toate precizările necesare”.

10 comentarii:

  1. si la ce datorii are Manescu, asta e doar inceputul! pacat de tot ce a facut Mara la acest club...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca este adevarat ca antrenorul Stancioiu a cerut jucatorilor sa piarda un meci adica sa isi tradeze clubul. Daca este adevarat atunci antrenorul Stancioiu trebuie reclamat la FRF,iar patronul echipei trebuie sa ii rezilieze imediat contractul daca se dovedeste ca Zencenco spune realitatea.

    Sandule sunt sigur ca tu cunosti realitatea si poti ajuta echipa spunand lucrurilor pe fata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nu s-a inteles bine... Nu Stancioiu le-a cerut unor jucatori sa piarda vreun meci, ci i-a acuzat pe unii jucatori ca sunt apropiati de Zencenco si nu vor juca la valoarea lor maxima in meciul cu Fortuna Brazi.

      Ștergere
  3. Nu Manescu este de vina ca merge echipa rau , Mara este de vina ca a plecat . Tu stii bine sandule de ce a plecat Mara de ce nu l ai chemat sai ne spuna adevarul , oare ascunzi tu ceva..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de ce nu spui tu ce ascund eu? sa lansezi doar asa mesaje la apa, e treaba de amatori ori tu, cel care ai scris asta, esti un profesionist, nu?

      Ștergere
  4. Nu te supara, ca nu te acuz dar cred ca Mara nu a plecat ln conditii normale si am crezu ca tu ne poti da m-ai multe informatii fiind prieten cu el. Cred ca esti deacord ca Mara se descurca si muncea mult mai bine ca el A . R.

    RăspundețiȘtergere
  5. bai manescule dute tare de la echipa asta,se lauda ca a dat salariile luna asta...de ce nu se "lauda"cum au fost date...doar primul 11 au luat salariile intregi....sa iti fie rusine....nu se poate asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  6. Unde vezi domnule ca echipa merge rau? Pe locul 3 ca nou promovata este destul de bine. Probleme cu banii sunt peste tot in Romania la oameni care muncesc in productie , dar la Fotbal....
    Si mai e ceva .... Liga 3 este mult mai puternica decat judetul......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule,echipa este pe locul 3 dar vezi ca in seria asta sunt doar 9 ecgipe acum dupa ce si Albota sa retras.Si eu cred ca la Campina trebuie o echipa puternica cel putin de Liga 2,dar finantatorul sau patronul care din pacate nu il cunoaste nimeni,daca chiar vrea ceva de calitate trebuie sa isi aleaga oameni de calitate si profesionisti in ceea ce fac. Acum cine si pe ce criterii asta ramane de vazut.

      Ștergere
  7. Cred ca nu sa lnteles bine , nu din punct de vedere fotbalistic ne referim, ca stim si noi care este fotbalul ln romania , noi vorbim de modul de organizare,datoriile pe care le are si aceasta incertitudine ln care traiesc acesti oameni ai clubului Unirea .

    RăspundețiȘtergere