duminică, 12 mai 2013

Liga B Prahova. CS Cornu - AS Tufeni 2-0

Anunţat ca un adevărat derby al etapei, dacă nu chiar al campionatului, jocul dintre CS Cornu şi AS Tufeni nu s-a ridicat la un nivel tehnic şi spectaculor deosebit. Poate miza a fost de vină, poate căldura, poate doar valoarea jucătorilor, poate câte puţin din fiecare, dar cert este că nu a fost un derby. În schimb, cornenii sunt mulţumiţi că şi-au demonstrat superioritatea, luând şi prin această victorie o serioasă opţiune în ocuparea primului loc, cel care le aduce promovarea.
Gratie (minutul 44) şi Vane (minutul 84) au fost autorii golurilor victoriei formaţiei antrenate de Roberto Opatchi, care a trimis în teren următorii jucători: D. Şandru - Gratie (cpt), G. Radu, Basma, Coman - Fl. Stoica, Ungureanu, Ţigănuş, Cârstei - Jantea, Vane. Au mai jucat: Drăgoi, Grigore, Ghindă.
Partida a fost arbitrată de Ovidiu Oprea - Sorin Nistor, Ionuţ Florescu, observator fiind Decu Crângaşu.

Un comentariu:

  1. Aveti dreptate, nu a fost un meci spectaculos, dar Tufenii a fost peste Cornu, privind dominarea in teren. Dar asa cum stim cu totii, fotbalul se joaca pe goluri. Portarul Sandru a fost omul meciului. Daca nu era el in poarta cornenilor nu stiu daca mai era scorul acesta. Cornu a avut patru ocazii si a marcat de doua ori. Asta este fotbalul daca nu o dai tu in poarta cand ai zece ocazii,nu poti sa ai pretentii prea mari. Apropo de ce ne mai dati informatii despre AS Tufeni?
    Un spectator prezent la meci.

    RăspundețiȘtergere