marți, 6 august 2013

Observatori români în Europa League. Octavian Goga debutează în arena internațională

Joi, 8 august, au loc meciurile contând pentru manșa a doua a turului al treilea preliminar al Europa League. La meciurile din cadrul acestei faze a competiției au fost delegați mai mulți observatori români, cu precizarea că - după știința mea - va debuta la un meci internațional Octavian Goga, în calitate de observator de joc.
Nicolae Grigorescu, Mladost Podgorica - FC Sevilla
Timișoreanul Nicolae Grigorescu este singurul observator de arbitri din țara noastră prezent în această fază a competiției. Fostul asistent FIFA va merge în Muntenegru, la Podgorica, acolo unde va îndeplini funcția de observator de arbitri la meciul Mladost Podgorica - FC Sevilla. Partida va avea loc pe stadionul ”Pod Goricom” (detalii depre stadion și oraș, aici), începând cu ora 21.30 (ora României). Întâlnirea va fi condusă de o brigadă de arbitri din Ucraina, condusă de Yevhen Aranovski, iar observator de joc a fost desemnat slovacul Richard Havrilla.
Ionel Piscanu, Hapoel Ramat Gan - Estoril
Bucureșteanul Ionel Piscanu a fost desemnat observator de joc la meciul Hapoel Ramat Gan - Estoril, care va avea loc la Ramat Gan, din Israel, de la ora 20.00 (ora României). Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Grecia, avându-l la centru pe Tasos Sidiropoulos, iar observator de arbitri a fost desemnat austriacul Konrad Plautz.
Octavian Goga, Differdange (Luxemburg) - Tromso IL
Din datele pe care le am eu, brașoveanul Octavian Goga (foto) va debuta ca observator internațional la meciul Differdange (Luxemburg) - Tromso IL. Întâlnirea este programată la Differdange, în Luxemburg, pe ”Stade Municipal” (detalii despre stadion și oraș, aici) de la ora 20.30 (ora României). Partida va fi arbitrată de o brigadă din Estonia, condusă de Kristo Tohver, iar observator de arbitri va fi turcul Erol Ersoy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu