sâmbătă, 31 august 2013

Liga a 3-a. CSM Câmpina - Conpet Ploieşti 0-0

CSM Câmpina: Bica - Băcioiu (59 A. Ilie), M. Tudor (cpt), Filip, Nincă, Catană, Nae, Rodney, Burloiu, Ilioiu, Jercălău. Rezerve neutilizate: Panaite - Bengea, Lungu, Năstase. Antrenor: Valentin Sinescu.
Conpet Ploieşti: Nedelcovici - Muşea (54 Ruptureanu), Badea (cpt), Moroiţă, Stanca, I. Constantin (81 Olteanu), Herea (70 Capalan), I. Maria (86 Gafiţa), Anghel, Abba, Dr. Gheorghe. Rezerve neutilizate: Anghelache - Iancu, Munteanu. Antrenor: Florin Pârvu.
Cartonaşe galbene: I. Maria 13, I. Constantin 60, Nedelcovici 90+2.
Arbitri: Radu Petrescu - Adrian Ghinguleac, Dragoş Baluna (Bucureşti).
Observatori: Viorel Sandu - pentru arbitraj, Dan Bărgăoanu - pentru joc (ambii din Bucureşti).
Debutul CSM-ului în Liga a 3-a nu a fost un meci prea spectaculos. De altfel, sunt extrem de rare remizele albe spectaculoase... CSM-ul a părut destul de timorat, începând destul de ezitant.
Nici Conpet-ul nu a excelat, treptat-treptat cele două echipe dându-şi drumul la joc. Cea mai mare ocazie a meciului a avut-o Decebal Nae, care în minutul 78, nu a reuşit în două rânduri să-l învingă pe Nedelcovici, din apropiere, în situaţia de unu la unu.
O remiză care nici nu poate bucura, nici nu poate întrista nici una dintre cele două formaţii. În schimb, i-a întristat pe spectatori care şi-ar fi dorit să vadă măcar un gol...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu