sâmbătă, 31 august 2013

Liga a 3-a. CSM Câmpina - Conpet Ploieşti 0-0. Consiliul Local Câmpina apare ca sponsor al CSM-ului! Cine, când şi în ce calitate a hotărât acest lucru?

Pe tricourile CSM-ului a apărut ca sponsor la meciul din această seară cu Conpet Ploieşti şi Consiliul Local Câmpina! În condiţiile în care în Consiliul Local nu s-a adoptat nici un act privind sponsorizarea CSM-ului (sub orice formă!), atunci cine, când şi în ce calitate a hotărât ca pe tricourile CSM-ului să apară ca sponsor numele Consiliului Local Câmpina?
Dacă CSM-ul a trecut Consiliul Local pe tricouri fără aprobarea acestuia, atunci Consiliul Local are datoria să se sesizeze rapid, pentru că este inerzis de lege să asociezi numele unei instituţii publice (Primărie, Consiliul Local) cu orice fel de activitate, inclusiv sportivă! De ce tace toată lumea pe marginea acestui subiect?
Şi ca să fiu şi mai clar, toate actele discutate şi aprobate în Consiliul Local Câmpina sunt pentru ACSM. Între Consiliul Local Câmpina şi CSM Câmpina singura legătură este că sunt membrii fondatori ai ACSM-ului!
L-am întrebat pe unul dintre oficialii CSM-ului despre acest lucru şi mi-a întors spatele! Cred că se impune urgent ca Virgil Guran, unul dintre patronii clubului, să dea o explicaţie! Şi nu are decât următoarele variante: ori prezintă public un act al Consiliului Local prin care acesta îşi dă acordul pentru a sponsoriza CSM-ul; ori îşi cere scuze public pentru folosirea abuzivă a denumirii Consiliului Local!
De asemenea, aştept reacţia consilierilor locali, indiferent de formaţiunea politică pe care o reprezintă!

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca in locul unor raspunsuri serioase la intrebari pertinente primesc jigniri... ok! m-am inselat sa am asteptari de la aceasta grupare...

      Ștergere