miercuri, 28 august 2013

”Liga lu' Lică”. Unirea Urlați - FC Bănești 0-2

Jocul bpneștenilor a început să crescă de la meci la meci, iar rezultatele nu au întârziat să apară, trupa lui Ion Burchi impunându-se în deplasarea de la Urlați cu scorul de 2-0, dar diferența din teren a fost mult mai evidentă decât o arată scorul final. În primele 10 minute ale jocului, gazdele au rămas în inferioritate numerică, după ce arbirul Căunei
l-a eliminat pe portar pentru un fault în postură de ultim apărător, Apoi, băneștenii au defilat, dar au înscris doar de două ori, prin Budileanu și A. Ștefan.
Victoria băneștenilor a fost umbrită de eliminarea portarului Lepădatu, la chiar ultima fază a meciului, atunci când arbitrul Căunei l-a eliminat pentru aceeași greșeală pe care o făcuse în debutul jocului și portarul gazdelor. Chiar dacă urlățenii au ratat lovitura de pedeapsă acordată în urma acestei faze, băneștenii nu-l vor putea folosi pe Lepădatu etapa viitoare, atunci când vor întâlni pe teren propriu formația CSO Plopeni.
Ion Burchi a aliniat la Urlați următorul ”11”: Lepădatu - Cristache, Popa Gânju, Albu, Iancu, Olteanu, Budileanu, Bica, Nichifor, Hromei. Au mai jucat: A. Ștefan, Crețu, Păun, Filote.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu