luni, 19 august 2013

Câmpina va găzdui în iulie 2014 "Carpathian Cup" pentru juniori

"Carpathian Cup" este un turneu internaţional de juniori, care va avea loc la Câmpina şi în alte localităţi în vara anului viitor. Turneul va începe pe 29 iunie, la ora 19.00 fiind programată ceremonia de deschidere şi Marşul Naţiunilor, o defilare a tuturor echipelor participante, care va avea loc pe
B-dul Culturii din Câmpina, timp de 30 minute, până la o scenă, unde va avea loc ceremonia de deschidere propriu-zisă şi un concert. Apoi în săptămâna 30 iunie - 5 iulie vor avea loc meciurile propriu-zise, care vor fi găzduite de stadioanele "Rafinăriei" din Câmpina, "Fortuna" din Poiana Câmpina, "Conpet" din Strejnic şi "Caraimanul" din Buşteni. Competiţia este deschisă echipelor de juniori născuţi între 1997 şi 2005, precum şi pentru echiupe feminine de juniori, pentru jucătoare născute între 1996 şi 1999.
Există un site al acestei competiţii - www.carpathiancup.ro - şi în măsură în care vor mai apărea noutăţi vă voi ţine la curent cu ceea ce se conturează a fi cel mai important eveniment sportiv organizat vreodată la Câmpina.

Un comentariu:

  1. Andrei Angelescu19 august 2013 la 23:18

    Foarte interesant! De unde pana unde aceasta competitie la Campina?

    RăspundețiȘtergere