sâmbătă, 31 august 2013

Liga a 3-a. Atletic Bradu - AFC Fortuna 2-1. Prahovenii au protestat la final...

Imediat după fluierul final al jocului de la Bradu, mai mulţi reprezentanţi ai Fortunei s-au dus spre arbitrul Marodin reproşându-i o serie de decizii defavorabile prahovenilor. Antrenorul Bogdan Pârvu şi căpitanul Marian Marin au fost principalii contestari.
"Ne-a scos mingea din poartă. E adevărat că şi noi am jucat slab, dar nu trebuia să ne-o scoată ei din poartă", spunea Pârvu cu năduf, cu referire la faza din minutul 88, pe care o voi comenta într-o postare viitoare.
Brigada a fost escortată de poliţişti locali până la vestiare.
Observatorul de joc, Sergiu Găman, le-a arătat drumul vestiarelor celorlalţi reprezentanţi ai oaspeţilor.
Marius Vişan, asistat de fostul arbitru divizionar B, actualmente maseurul echipei, Viorel Roman, îi reproşează observatorului arbitrajul lui Marodin.

3 comentarii:

  1. domnule munteanu luatil antrenor domnule pe Daniel Movila e tanar e ambitios dornic de munca va face treaba buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa se orienteze dl. Munteanu si dl.Calin si la antrenori locali ca slava domnului avem destui care chiar pot face treaba buna.Domnule Munteanu daca nu stiti antrenori locali vad spun eu cativa.Opanschi,Vali Negoita,Florin Stancoiu,Plavache chiar si Burchi.Toti au respectul Poienarilor si Campinenilor,acum daca altele sunt interesele......,vom vedea. Dar sa schimbati 4 antrenori in decursul unei singure luni este forte urat.

    RăspundețiȘtergere