sâmbătă, 31 august 2013

Liga B Prahova. Petrolul Băicoi - CSC Poiana Câmpina 1-3

În faţa unei formaţii care îşi anunţase intenţia de a intra în lupta pentru promovare, CSC Poiana Câmpina - o nou promovată - a reuşit să furnizeze o adevărată surpriză, învingând cu scorul de 3-1. A fost surpriză doar pentru cei care nu au văzut meciul,
pentru că după aspectul jocului, victoria elevilor lui Cristi Dumitru este una pe deplin meritată. Poienarii au condus cu 2-0 la pauză şi s-au impus în cele din urmă cu 3-1, prin golurile marcate de Sim şi B. Dumitru (2). Ar mai fi de remarcat că ambii portari au fost eliminaţi de arbitrul Viorel Căunei.
Iată şi formaţia aliniată de Cristi Dumitru: petrescu - Stoian, Mosor (cpt), Grigoraş, B. Dumitru, Sim, Moraru, Neagoe, Neagu, G. Mihai, Bârlică. Au mai jucat: Popa - Ailenei, Viuleţ, Tăbăraş.
Etapa viitoare, CSC Poiana Câmpina va întâlni pe teren propriu formaţia CS Valea Doftanei.

10 comentarii:

  1. sa mai remarcam si k nr.10 de la oaspeti a dat gol de la jumatatea terenului,nu?:-p

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost la meci. Dar cu parere de rau campina nu a jucat mai nimic cu toate ca au fost cu un om in plus din min 30. Dar asta e nu conteaza cum castigi.bine ca avem maximum de puncte. Baicoiul este o echipa foarte buna si o sa incurce pe foarta multa lume.paseaza foarte bine si nu prea vezi la liga aceasta.aparare este foarte slaba.bafta pentru urmatorul meci. Hai csc campina

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne mai trebuie unu doi jucatori la mijlocul terenului. Am stat foarte rau, am fost dominati mai tot timpul la mijloc.parerea mea. Aparea super la fel si atacul.

    RăspundețiȘtergere
  4. csc poiana campina....lipsa totala la mijloc,in schimb aparare si atac aproape perfect!nu am inteles de ce golgeterul a trecut in a doua repriza fundas central,desi apararea a functionat perfect si in urma acestei mutari,poienarii au primit gol!!!!!!semnat,un mic antrenor :D

    RăspundețiȘtergere
  5. forzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaa CSC... ECHIPA CU SUFLET SI CARACTER!!!!!!!!!Capitane...tot asa,george esti de vis,suca intineresti,barlica nu are plamani...,nea Cristi si nea Alin pe banca...Dumnezeule,ce amintiri am....un fost coleg de pe vremea copilariei!bogdanele,tragi pe nas? :D ....capitane,mi-e dor de tine...erai si atunci sufletul nostru!lari,esti un adevarat creator...cum ai gandit asa echipa?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei aveam mijlocasi buni. alergau, recuperau, bataiosi si tineau de minge foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut si un arbitraj foarte bun pentru un meci in deplasare.nu ma asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  8. de unde atata?nu ne-a dat 11m la 0-0 si ne-a eliminat portarul total aiurea,in compensatie.+ k orice duel la limita l-a dat numai pt ei.

    RăspundețiȘtergere
  9. abia asteptam sa jucam cu voi...forza mislea!

    RăspundețiȘtergere
  10. oooo da Mislea....abea astept acest meci peste 5.5 goluri:)))cota 1.15.mai bine nu va prezentati k iesiti mai bn plus k nu mai consuma Milcoveanu motorina:))).va asteptam cu mare drag AS MISLEA .:))))

    RăspundețiȘtergere