miercuri, 18 decembrie 2013

Când "Împăratu' Marean" minte...

Prezent la o emisiune televizată, "Împăratu' Marean" a făcut referire şi la decizia sa de a desfiinţa Subcomisia Câmpina, practic, una dintre primele decizii luate la reînscăunarea sa. Numai că "Împăratu'" minte. Şi o face cu seninătate, fără să i se clintească nici un muşchi pe faţă.
Concret, întrebat de ce a fost desfiiinţată subcomisia de la Câmpina, "Împăratu'" a răspuns invocând ca principal argument că "nu se poate face o subcomisie pentru 10 arbitri"!!! Total fals, ca să nu spun o minciună ordinară!
La momentul reînscăunării sale, în cadrul Subcomisiei Câmpina activau - conform evidenţelor oficiale - 38 de arbitri, începând cu Liga I (Mugurel Drăgănescu) şi până la stagiarii care absolviseră de foarte puţin timp şcoala de arbitri. Apoi, chiar şi în acest moment, conform statisticii de pe site-ul propriu al instituţiei conduse de "Împăratu' Marean",
pe raza Subcomisiei Câmpina activează 19 arbitri, din care 3 în Liga a 2-a! De altfel, în prezent, în afara celor 3, pe raza fostei subcomisii Câmpina se mai află un arbitru în Liga a 3-a, 6 în "Liga lu' Lică" şi 9 în ligile B şi C Prahova! Eu nu susţin acum că pentru 19 arbitri se poate face sau nu o subcomisie, dar afirm cu tărie că "Împăratu'" minte şi că de fapt altele au fost motivele reale care au stat la baza desfiinţării Subcomisiei de la Câmpina. Iar ele au legătură cu ura, răzbunarea, atribute unanim recunoscute şi de prietenii (sau protejaţii) "Împăratului".
În mod normal, într-o lume civilizată, în momentul în care eşti prins cu o minciună atât de gogonată apar două variante: dacă eşti om de onoare îţi dai demisia, dacă ţii totuşi mult la scaun, măcar îţi ceri scuze! Nu mă aştept la nici una dintre cele reacţii din partea "Împăratului" din două motive: nu degeaba are această poreclă şi trăieşte în fotbalul păstorit de "Don Lică", având tot atâta onoare cât şi maleficul său şef. Aşa că...

3 comentarii:

  1. hai ca mi-ai placut la faza asta... pai tu stii cel mai bine de ce s-a desfiintat subcomisia de la Campina! Te asteptai la altceva sau la un alt raspuns... Oricum, te felicit, pentru ca a avut si Anghelescu un telespectator la emisiune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Emisiune de doi lei...din toate punctele de vedere....Deaconu, afisand o mina de om ursuz si bolovanos in exprimare (are in vocabular nu mai multe cuvinte decat un elev de profesionala), iar moderatorul, imbracat parca de la second-hand in fata camerelor de luat vederi, a fost cam pe aceiasi lungime de unda cu modestul invitat...sters, departe de limbarita-i acida pe care i-o stiam ca ''meniu al casei'' Anghelescu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nea mareane, vezi ca ai avut 220 de arbitri. Unde sunt?o sa ajungi sa il delegi si pe meserie si ion mihai, doar na, sunteti prieteni...si sa il pui si pe primaru" observator...prietenii stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere