vineri, 27 decembrie 2013

Cătălin Duţă a fost prezent la seminarul FIM de la Sofia

În week-end-ul trecut, la Sofia a avut loc un seminar FIM (Federaţia Internaţională de Motociclism), la care au participat ţările din zonă - Turcia, Grecia, Macedonia, Bulgaria şi România.
Seminarul a fost condus de austriacul Wolfgang Srb (foto stânga), preşedintele Comisiei de Motocros şi Supermoto din cadrul FIM. Din partea României au fost prezenţi Cătălin Duţă - vicepreşedintele FRM, Nicoleta Olariu - preşedintele Comisiei de Arbitraj din FRM, Alexandru Enceanu - antrenorul lotului naţional, Sabin Olariu - director de concurs şi mmebru în mai multe comisii ale FRM.
Câmpineanul Cătălin Duţă ne-a declarat despre acest seminar că "este o întâlnire periodică, în cadrul căreia a avut loc şi festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi europeni. De asemenea, în cadrul seminarului au avut loc cursuri şi teste pentru reînnoirea licenţei internaţionale de director de concurs, la care am participat şi eu, aceasta trebuind reconfirmată din 3 în 3 ani. Chiar dacă, mai ales având în vedere data la care a fost organizată, poate părea că a fost un seminar de final de an, programul a fost încărcat cu o serie de cursuri despre toate modificările din regulamentele federaţiei internaţionale. Doar pentru a vă face o idee despre acest curs, sâmbătă cursurile au durat între orele 13 şi 19, iar duminică, între orele 8 şi 15, după care am susţinut două teste, unul de 45 de minute, un altul de 30 minute, la finalul cărora mi-a fost reconfirmată licenţa internaţională".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu