vineri, 13 decembrie 2013

De cine face mişto Comisia de Disciplină a lui "Don Lică"?

Sincer, mă bucuram că s-a terminat campionatul judeţean cu toate mizeriile patronate de "Don Lică" şi care se întâmplă etapă de etapă pe maidanele judeţului... Şi, totuşi, nici în vacanţă "Don Lică" nu ne lasă şi parcă ţine cu tot dinadinsul să fie în centrul atenţiei! O fi început să-i placă?
Astăzi a apărut pe site-ul oficial al AJF Prahova comunicatul privind sancţiunile stabilite în şedinţa Comisiei de Disciplină din... 4 decembrie. Nu comentez întârzierea...
Între timp a avut loc şuşa de banchet de final de an şi probabil acum s-a trezit lumea... Culmea este că oamenii lui "Don Lică" s-au întrecut pe ei înşişi, conform documentului, luând măsuri pentru un meci care avea să se dispute după 4 zile!!!

Dar altceva mi s-a părut strigător la cer: delegatul echipei Speranţa Olari este suspendat două luni pentru că a înjurat arbitrul la meciul formaţiei sale cu Ştiinţa Albeşti. Este vorba de arbitrul Mihai Safta, jocul Speranţa Olari - Ştiinţa Albeşti 0-1, având loc pe 8 decembrie, în cadrul turului al 4-lea al Cupei României!
Trecând peste toate acestea, înţeleg că delegatul Ion Leonte este suspendat din 4 decembrie 2013 până pe 4 februarie 2014! Adică, de la ce competiţii e suspendat? N-are voie să mănânce sarmale de Crăciun sau să participe la pomana porcului? Penibil!!! Comisiile lu' "Don Lică" reuşesc performanţa de a încheia anul aşa cum au ţinut-o săptămână de săptămână: PENIBIL!

Un comentariu:

  1. Uitati-va cine face parte din Comisia de Disciplina. Oameni din alta epoca, toti care-i fac plecaciuni adanci lui Don Lica (o persoana care mai degraba putea fi un bun sef de local..dar nu de AJF). Niste domni (era sa zic tovarasi) care ''condamna'' fara sa aibe la baza macar cunostinte juridice minime. Zici ca i-a lipit cineva cu prenandez de Str. Pielari.

    RăspundețiȘtergere