duminică, 29 decembrie 2013

"Don Lică" nu e singur!

Am scris de-a lungul ultimilor ani mult mai des decât mi-aş fi dorit despre matrapazlâcurile lui "Don Lică" pentru a se păstra în fruntea AJF-ului. Nu le voi relua aici... Nu e momentul... Dar astăzi am descoperit că şi prin alte părţi se întâmplă lucruri similare şi că, iată, "Don Lică" nu e singur!
În ediţia de ieri, 28 decembrie, a publicaţiei electronice debanat.ro, Cosmin Bradu scrie un articol interesant despre un alt "baron" al fotbalului local, un individ care la fel ca şi "Don Lică" al nostru a pus fundul pe fotbalul local şi-l crede moşia primită de la mămicuţa lui! Iată materialul:
Alegerile AJF, un mare secret ferecat de Dănuţ Laţa, baronul fotbalului timişean
 Nu mai este un secret că Asociaţia Judeţeană de Fotbal Timiş este, de mai bine de două decenii, „plantaţia” lui Dănuţ Laţa. Pentru a-și păstra postului în fruntea AJF, Laţa nu a ezitat, când a fost cazul, să apeleze la diferite tertipuri „regulamentare” pentru anihilarea posibililor contracandidaţi.
Regulamentul şi statutul AJF există pentru a fi respectate de toţi reprezentanţii echipelor din Timiş, dar nu şi de Dănuţ Laţa, al cărui mandat expiră la începutul anului viitor. Conform regulamentului, pe adresele echipelor din judeţul Timiş ar fi trebuită să ajungă o informare prin care reprezentanţii acestora să fie înștiințați despre alegerile care vor avea loc la mijlocul lunii februarie, în 2014. Faptul că reprezentanţii echipelor n-au habar despre aceste alegeri, deşi ar fi trebuit să fie informaţi de forul condus de Dănuţ Laţa, este evident şi dintr-un răspuns al acestora dat la o întrebare a unui sondaj efectuat de www.sporttim.ro. Deşi ar fi trebuit să primească acea notificare din partea AJF Timiş cu cel puţin 90 de zile înainte de organizarea alegerilor, oamenii spun că pe adresa cluburilor pe care le reprezintă nu a sosit nimic.
Tergiversarea alegerilor de anul viitor nu este întâmplătoare, fiind pentru prima dată când Dănuţ Laţa are ceva emoţii pentru păstrarea scaunului din fruntea AJF. Asta, în condiţiile în care Mircea Sandu, şeful FRF, dar şi bunul prieten al lui Laţa, va renunţa la şefia fotbalului românesc, ceea ce va duce la schimbarea polilor de putere, inclusiv la nivelul AJF-urilor. De aici şi teama lui Dănuţ Laţa, care nu va pregeta să se închine noului şef de la FRF, care va fi, cel mai probabil, Gică Popescu. Întrebarea pe care şi-o pun mulţi este dacă va şi reuşi Laţa să-l înduplece pe Gică Popescu.

3 comentarii:

  1. Cred ca sunt cel putin 20 de Lica la nivel national..

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca Gica Popescu pentru voturile pe are le va primi, va accepta toate matrapazlîcurile acestor președinți de AJF, atunci degeaba a jucat la Barcelona, va rămîne același om mic din Oltenia care nu a evoluat nimic, un tip la care minciuna este le loc de cinste. Sa vedem ce se întîmplă.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai daca pleaca nasu sa vina un condamnat ptr coruptiein fotbal, e clar. sa vina burleanu, singurul adevarat

    RăspundețiȘtergere