sâmbătă, 5 aprilie 2014

De la Baia Mare, o lecţie pentru AJF Prahova!

În Gazeta Sporturilor de astăzi am găsit un material extrem de interesant cu Cristian Balaj (foto), dar nu în calitatea acestuia de arbitru, ci de preşedinte al AJF Maramureş. O lecţie, pe care aproape instantaneu te gândeşti cum ar funcţiona în cadrul... AJF Prahova!
"Preşedintele AJF Maramureş, arbitrul Cristi Balaj, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre realizările pe care le are la Asociaţia Judeţeană. Despre cum a reuşit să premieze echipele cu sume consistente de bani, doar pentru că nu primesc cartonaşe şi nu provoacă incidente! "Problema numărul unu cu care m-am confruntat a fost disciplina şi am redus considerabil actele de disciplină! Cu până la 50 la sută! Nu premiem performanţa, premiem doar fair-play-ul! Avem un parteneriat cu Consiliul Judeţean care ne sprijină foarte mult. Sunt peste 3.500 de persoane legitimate care participă la competiţiile organizate de noi, iar Consiliul Judeţean Maramureş ne ajută foarte mult.
În plus, mai organizăm Liga 4 Quick Mobile, unde premiem echipele fair-play şi le dotăm cu premii de peste 30.000 de lei! În timp ce, echipele care câştigă campionatele primesc doar o diplomă şi-o cupă, echipele se luptă acum să nu ia cartonaşe, să nu fie violenţe şi să se comporte cât mai civilizat. Pe lângă dorinţa de a participa este şi dorinţa de a câştiga aceste premii fair - play", a dezvăluit arbitrul băimărean.
"Comisia de Disciplină din Maramureş trebuie să fie un exemplu pentru Comisiile din fotbalul românesc. Nu facem rabat pentru nimeni, chiar dacă suntem prieteni cu toţi", a mai declarat Cristi Balaj, arbitru FIFA şi preşedinte AJF Maramureş".
Acum, încercaţi să transpuneţi acest exemplu cu ceea ce se întâmplă la AJF Prahova. Distanţa e atât de mare... Că d-aia poţi s-o întorci "ca la Ploieşti", de exemplu!

Un comentariu:

  1. Despre ce vorbim? De o diferență clară de valoare și moralitate între Cristi Balalj și Silviu Crângașu, Negoiță, etc. În societate și orice domeniu de activitate ceilalți au nevoie de modele. Ce modele pot fi Crângașu, Negoiță, etc. A da, sunt modele, dar de neurmat. Caractere zero din toate punctele de vedere. De fapt orice structură își merită conducătorii pe care îi au.

    RăspundețiȘtergere