marți, 29 aprilie 2014

Fortuna a revenit acasă

Începând de ieri, Fortuna Poiana Câmpina a revenit acasă, urmând a juca vineri, 2 mai, în faţa formaţiei FC Zagon pe noul gazon al arenei "Fortuna" din Poiana Câmpina. Jucătorii lui Florin Stăncioiu sunt cazaţi la hotelul de la Casa Tineretului din Câmpina, obţinând acordul factorilor în drept pentru a-şi desfăşura antrenamentele pe stadionul "Rafinăriei", aflat la doi paşi de locul de cantonament.
După reconfortantul succes de la Târgovişte, chiar din fieful principalei contracandidate la promovare, Fortuna pregăteşte cu maximă atenţie fiecare partidă, practic elevii lui Stăncioiu fiind condamnaţi să nu facă nici un pas greşit pentru a nu avea emoţii în atingerea obiectivului - promovarea în Liga a 2-a.
În plus, oficialii grupării din Poiana Câmpina speră în prezenţa unui număr cât mai mare de spectatori la meciurile formaţiei sale, poziţia din clasament, implicarea decisivă în lupta pentru promovare, dar şi retragerea echipei CSM Câmpina din competiţie fiind condiţii care ar putea determina marea masă a microbiştilor din Câmpina şi împrejurimi să "adopte" Fortuna ca noua echipă reprezentativă a zonei.

14 comentarii:

  1. Normal ca Fortuna e echipa Campinei....Si credem ca fi multi ani de acum incolo!!! Sa promoveze in Liga2!!! Daca va promova Fortuna cred ca si Guran va face alta echipa(evident mai puternica, dupa modelul CSM unde va baga bani si mai multi) cu care va ataca Liga1!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai Fortuna!
    Toata lumea la meci!
    Liga a 2-a venim!
    _l_ targoviste!

    RăspundețiȘtergere
  3. La ce ora se va disputa?
    Presupun ca la 15.00

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te dai mare microbist , mare suporter al fortunei dar habar nu ai la ce ora joaca echipa ta . vai de tine

      Ștergere
    2. Pana acum toate meciurile pe care le-a jucat echipa majoritatea au fost la 15.00 sau 17.00 ... Doar meciul din play-off nu am stiut cand a fost programat. Probabil pt neuronii tai minusculi ti se pare ceva absurd in a intreba ceva.
      vai de tine!

      Ștergere
    3. daca erai suporter trup si suflet al aechipei fortuna si nu din interes material ( adica nu platit sa cinti sau sa urliii , la fiecare meci ) te intereseai la club care este programul echipei , sau te uitai pe site-ul frf - rubrica competitii - liga 3-a- program liga 3 -a seria 6 -a sau pe alte site-uri de sport si vedeai programul echipei tale " preferate" precum si ora de disputare a jocurilor
      . ps la meciul cu chindia erai printre cei mai suparati oameni din galerie ca nu ai primit nici un ban drept spaguta ca ai cantat in van. hi hi hi. . ha ha ha . vai de tine ," SUPORTER" din interes financiar . la ora 15 se jucau meciurile in martie fiindca era program de iarna si fusul orar nu trecuse pe cel de primavara . din aprilie s-a trecut la ora 17 , deoarece se trecuse la ora de vara si cat de cat s-a marit ziua cu o ora . iar acum in mai se disputa meciurile la ora 18 deoarece se intuneca dupa ora 20 -30 . . pot sa mai scriu multe din "NEURONII MEI MINUSCULI" DAR CRED .... CA SCRIU DEGEABA , DEOARECE , DUPA CUM SCRII SI TU , EU FATA DE TINE AM CEVA N" NEURONI " , DAR TU DAI DOVADA CA ESTI NET INFERIOR MINTII UMANE . ESTI PENIBIL , PENIBIL PENIBIL, MACHIAROANE ./... PS : VEZI CA VIN CEI DI GALERIA FOSTEI CSM , SI CRED CA RAMAI PE DINAFARA .... S: CRISTOFOR

      Ștergere
  4. Indraznesc sa spun ca proiectul FC Fortuna este cel mai amplu proiect sportiv de pe Valea Prahovei din ultimele decenii. Nu stiu cine e individul asta, dar daca a fost dispus sa cumpere cu 700 de mii de euro paragina aia de stadion din Poiana si sa mai investeasca alte zeci de mii in ea, cred ca e capabil sa realizeze multe.
    Proiect 100% privat este singurul model viabil in fotbal, orice implica finantare via consiliu local, sau infiintare de echipe in baza unor ambitii politice de moment sunt sortite esecului, avem exemplu nu doar in Campina cu CSM si Unirea ci in toata tara. Mereu mi-sa parut absurd ca o primarie sa plateasca niste fotbalisti doar pentru ca joaca in orasul respectiv, e ca si cum ai arunca bani in wc si ai trage apa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acest patron al fortunei este foarte serios avand intentii clare de promovare si de a duce fortuna cat mai sus in ierarhia fotbalului roman.
      din cate am auzit, patronul fortunei a bagat anul trecut 6 milioane de euro sa tina poli iasi in liga 1, dar din pacate a retrogradat

      Ștergere
  5. respect RADU CALIN . respect FORTUNA. asta e o echipa care sa reprezinte cu mandrie mun Campina. suporteri ai defunctelor echipe unirea si csm uniti-va si tineti cu fortuna . fara suparare si daca nu va desfiintati erati departe din toate punctele de vedere de fortuna .ganditi-va fara fortuna mun campina nu mai avea fotbal...

    RăspundețiȘtergere