miercuri, 23 aprilie 2014

Unde vor juca foştii jucători ai CSM Câmpina şi care este soarta "satelitului"

Astăzi, Comisia de Competiţii a FRF a ratificat dezafilierea echipei CSM Câmpina, moment din care jucătorii au devenit liberi de contract. Firesc, fiecare încearcă să-şi găsească o echipă la eşaloanele inferioare, în momentul de faţă existând următoarele variante pentru o parte dintre ei:
Panaite - CSO Plopeni
D. Nae - Astra II Giurgiu
Puchea - CS Blejoi
Burloiu - FC Băneşti
Ilioiu - AS Tufeni, dar există şi variantele FC Băneşti sau AS Ploieşti
Bencea - Avântul Măneciu
Nincă, Cl. Dumitrescu - Conpet Ploieşti
Ad. Ilie, N. Popescu - Petrolul Ploieşti
Şi, totuşi, rămâne o întrebare în urma dezaflierii formaţiei CSM Câmpina. Care va fi soarta "satelitului", înscris în competiţie în Liga B Prahova. "În mod normal - a declarat fostul director sportiv al CSM Câmpina, Valeriu Nicoară - echipa a doua ar trebui şi ea desfiinţată, dar nu ştiu exact care va fi soarta ei. De această echipă se ocupă Daniel Chiriţă şi el vă poate da mai multe detalii. Noi am obţinut un accept de la FRF doar pentru echipele de juniori ca acestea să continue competiţiile judeţene în care sunt implicate. În rest, toţi ceilalţi jucători legitimaţi la CSM (deci, inclusiv cei de la "satelit" - n.n.) au devenit jucători liberi de contract".
Rămâne de văzut dacă CSM II Câmpina va juca în această după-amiază în faţa "satelitului" Fortunei Poiana Câmpina, în sferturile fazei judeţene a Cupei României. În mod normal, nu! Dacă, totuşi, CSM II Câmpina se prezintă la joc, Fortuna II va câştiga o eventuală contestaţie pe care o va depune, chiar dacă în "ograda" lui "Don Lică" absolut orice e posibil!

7 comentarii:

  1. dl nicoara gata cu activitatea dv in acest fenomen merge-ti la avioane ca la fotbal sinte-ti nul sau mai clar praf

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu inteleg de ce tu anonimule 11:49 23 aprilie scris aiurea despre domnul Valeriu Nicoara.....ce ti-a facut tie dansul????? El a fost si este alaturi de echipa,de echipa de juniori in campionatul Juniori B prahova daca nu stiai se duce la fiecare meci ii sustine pe copii ai ajuta ii corecteaza acolo unde gresesc...ii imbarbateaza.....dansul este mereu alaturi si va fi mereu alaturi de acest club...nu stiu de ce te-ai gasit tu sa comentezi cand nu sti care este treaba....crezi ca din cauza lui s-a desfintat echipa mare si se va desfinta si echipa a 2-a????? Crezi ca din cauza lui s-a ajuns aici.....Iti dau un sfat inainte sa mai scri ceva despre dansu mai intai stai si gandeste-te 2-3 min 10000 de ani.......Respect un junior al echipei!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu va mai fi alaturi de acest club ca sa desfintat scuze dl junior nu stiam ca are si carnet de antrenor dl nicoara cand vrei sa faci mai multe lucruri deodata nu faci nimic bine asa ca dl junior mai bine joaca tu la juniori la steaua sau dinamo nu la juniori b prahova scuze

    RăspundețiȘtergere
  5. sa vedem cine are curaj sa legitimeze jucatori de la csm,fiindca pana nu se pronunta ajf-ul vizavi de echipa a doua,este o mare problema,ROAFUL nu specifica clar ce se intampla cu echipa a doua,daca prima se desfiinteaza si mai este si contestatia Fortunei care cu siguranta se va ajunge la FRF.Succes celor care cred ca cei de la csm vor fi declarati liberi si de catre cine,insa de urmarit.

    RăspundețiȘtergere
  6. RESPECT , PENTRU TOT CE A-TI FACUT LA ACEST CLUB , DOMNULE VALY NICOARA , , CARCOTASII DUMNEAVOASTRA SA SE DUCA PE PRAHOVA IN PLUTE DE CARTON . PT DL GURAN : UNDE SUNT BAZELE SPORTIVE , LOCURILE DE MUNCA , BLOCURI MANSARDATE , INVESTITORI IN CAMPINA SI MULTE ALTE LUCRURI PROMISE IN CAMPANIA ELECTORALA DIN TRECUT ? ,,,,,,,,,,,, DEOCAMDATA MA ABTIN SA MAI SCRIU ALTCEVA , DAR VOI MAI REVENI . S: CRISTOFOR

    RăspundețiȘtergere