vineri, 25 aprilie 2014

Cică celebrul Statut al lui "Don Lică" ar fi avizat de FRF de 3 luni! Dar nu arată nimeni avizul!

În presa apropiată lui "Don Lică" se anunţă zilele acestea pe un ton triumfalist că s-a obţinut avizul de la FRF pentru celebrul statut al AJF Prahova, aprobat de Adunarea Generală pe sub masă, la o şuşă de la un restaurant din apropierea Ploieştiului. Foarte bine!
Nu mi se pare mare realizare că se obţine un aviz după vreo 2-3 ani, dar... o fi! Alta mi se pare problema reală: nu arată nimeni avizul! Iar reticenţa mea vine din faptul că s-a mai întâmplat acum vreun an ca aceeaşi "presă" să anunţe - cam pe acelaşi ton - că s-a obţinut avizul FRF, care s-a dovedit a fi doar o hârtie fără prea multă valoare, semnată de juristul FRF Adrian Stângaciu (unele din materialele de la vremea respectivă, aici şi aici) şi pe care nu a recunoscut-o nici o instanţă din cele pe la care "Don Lică" a umblat pentru a obţine recunoaşterea statutului! Aşa că până nu apare avizul...
Dacă avizul există din 1 februarie, unde e el de 3 luni? Dacă FRF nu l-a transmis, înseamnă că şi vechea conducere şi noua conducere sunt la fel de... eficiente. Dacă l-a transmis, unde e şi de ce nu este arătat?
În plus, dacă avizul e semnat doar de Stângaciu poate să-l folosească doar cel care a scris "ştirea" atunci când se şterge pe gură după ce-l pupă - unde vrea el! - pe "Don Lică"!

4 comentarii:

  1. Interesant ar fiu in baza caror acte este dat acest aviz! Pentru ca daca e vorba de acele completari care nu au fost aprobate de Adunarea generala a AJF, asa cum ai scris si tu la momentul respectiv, nici o instanta nu va lua in seama nici acest aviz!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum sincer, ce te asteptai de la Prahova lui Dima, Marcel si Damian?

    RăspundețiȘtergere
  3. curios cum catelul de dima care stie orice e la ajf, sa trezit sa dea stirea la aproape 3 luni de la asa zisa validare. cata promptitudine!

    RăspundețiȘtergere