miercuri, 23 aprilie 2014

"Satelitul" Fortunei a contestat dreptul de joc al "satelitului" CSM-ului

Partida de astăzi, din sferturile fazei judeţene a Cupei României dintre Fortuna II Poiana Câmpina şi CSM II Câmpina a căpătat alte conotaţii după retragerea CSM-ului din Liga a 3-a şi dezafilierea sa, ratificată de FRF.
Înaintea meciului de astăzi de la Diţeşti, Fortuna II a formulat o contestaţie privind
dreptul de joc al formaţiei oaspete. "Am contestat înainte de începerea jocului că echipa adversă nu a prezentat tabelul cu cei 15 jucători care evoluează la prima echipă, iar din ceea ce ştim noi, fără acest tabel arbitrul nu ar fi trebuit să permită începerea jocului. Oricum, vom vedea la Comisia de Disciplină ce decizie se va lua, noi urmând a ne susţine şi acolo părerea că odată cu dezafilierea clubului CSM, nici "satelitul" nu ar mai fi avut drept de joc în nici o competiţie", a declarta Nicolae Vereu, directorul sportiv al formaţiei Fortuna II Poiana Câmpina.

6 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.ziarulprahova.ro/stiri/sport/173209/statutul-ajf-prahova-avizat-din-februarie

    RăspundețiȘtergere
  3. uraaa!! ce victorie!! statutul e aprobat de doua luni jumate si se trezeste si dima sa anunte acum! cine stie ce mismasuri au mai facut!

    RăspundețiȘtergere
  4. MARA -AUT DE LA CORNU DUMNEZEU NU DOARME GURAN VREA SA-SI FACA IAR ECHIPA IN COLABORARE CU MENDO . POATE SA FACA SI 10 ECHIPE SI SA O ADUCA PE BARCELONA LA CAMPINA DAR EL (GURAN ) SA NU UITE : NU A FACUT NIMIC PT CAMPINA SI CA ATARE NU V-A MAI FII VOTAT NICIODATA IN CAMPINA , ATAT EL CAT SI OAMENII LUI DIN PNL

    RăspundețiȘtergere
  5. Minciuni a la Dima. Deocamdata nu este nici un statut aprobat. Statutul este aprobat cand va hotari instanta de judecata, iar aceasta hotarare nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai este cale lunga pana va avea don Lica statut legal.

    RăspundețiȘtergere