marți, 29 aprilie 2014

"Liga lu' Lică". Tricolorul Breaza - FC Băneşti 0-0

Un meci echilibrat, frumos din acest punct de vedere, jucându-se cu ambiţie, chiar dacă fiecare echipă avea obiective clar diferite. Au fost ocazii la ambele porţi, iar în ultimele 10 minute, băneştenii au jucat cu o superioritate numerică de doi oameni,
după ce arbitrul Andrei Moroiţă i-a eliminat direct pe Cazan şi Şovăială, ambii din echipa brezeană, unul pentru o lovire fără minge, celălalt pentru un atac violent asupra unui adversar.
Antrenorul Marius Vişan a folosit în acest joc formula: Petrescu - Drăgoi, Soreanu, Cazan, Brânzea - Duricu, Fl. Voinea, Urdea, Negotei - Vișan, Șovăială. A mai evoluat: Cojocaru.
Antrenorul Ion Burchi a trimis în teren pentru FC Băneşti pe: Bădulescu - Cristache, Popa, Bălănică, Pană - Chivu, Albu, Budileanu - Hromei, Nichifor, Filote. Au mai jucat: Burlacu, Bica (acesta din urmă revenind încet-încet pe teren, după o accidentare destul de serioasă). Un alt jucător accidentat în acel meci cu Bica, Silviu Ariciu încă se recuperează, antrenorul Ion Burchi sperând să-l poată reintroduce pe teren chiar în jocul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Petrolistul Boldeşti.

Un comentariu:

  1. Pacat ca in acest meci Moroita a vazut numai ce a vrut. Hent clar, de rosu, in minutul 75, al unui fotbalist de la Banesti, dupa meci Moroita spune ca a fost "in picior". Rusinica domnule Moroita...

    RăspundețiȘtergere