miercuri, 6 august 2014

Amical. Vulturii Proviţa de Sus - FC Băneşti 1-0

În această după-amiază, pe o ploaie torenţială, la Proviţa de Sus a avut loc meciul amical dintre Vulturii Proviţa de Sus şi FC Băneşti. Surprinzător, poate, proviţenii s-au impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Andrei Radu.
Din punct de vedere al loturilor aliniate de cele două conduceri tehnice, proviţenii şi-au păstrat lotul cu care au încheiat ediţia precedentă de campionat, în vreme ce la echipa antrenată de Ion Burchi au apărut portarul Antal şi jucătorul Al. Vane, ambii încheind campionatul trecut la CS Cornu.
Despre meciul în sine, antrenorul Ion Burchi a declarat: "A fost doar un antrenament fizic pe care îl pot considera reuşit, dar terenul era netuns, plin de băltoace şi a mai şi plouat torenţial tot meciul. În schimb, când am ajuns la Băneşti am constatat că terenul este uscat... Mai bine am fi jucat la Băneşti sau jucam aici acest meci amical. Ar fi fost mai eficient pentru noi. Nu vreau să scuz această înfrângere, ba chiar cred că în mecurile amicale şi înfrângerile pot fi constructive şi poţi învăţa ceva din ele ceea ce chiar ne-ar putea fi de folos în campionat".

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Provita a jucat cumva pe alt teren? tot pe ala netuns si plin de boltoci a jucat.

    RăspundețiȘtergere